Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: Deny - 11 Svibanj, 2011, 00:30:34 ---puno je to za jedan dan,treba i fizicki izdrzat a z750 sigurno nije naj izbor za putovanja i predugu voznju,nije udoban,a bijeli vizir u ranac i gas :icon_thumright:,mene vec posle 100 km voznje pocne bolit kicma
--- Kraj citata ---
Zato ja radim pauze odprilike svakih 100km. 2-5 minuta sasvim dovoljno.
Prosle godine me dupe stalno bolilo od tvrdog sica, al ove se vec bolje vozim (citaj: brze) pa se micem po motoru po zavojima i guzica ne stigne utrnut :toothy12:
Jedino me zbog visine znaju koljena bolit od ukocenja, al 2 minute pauze svakih sat i pol cuda radi.
cameosb:
ko da je bitno starce :D
231 ili 241
3alfa3:
--- Citat: cameosb - 11 Svibanj, 2011, 00:39:36 ---ko da je bitno starce :D
231 ili 241
--- Kraj citata ---
Naravno da nije, ali nije mi se dalo vozit po predosadnoj staroj karlovackoj na kojoj jos ima i radara, pa kad sam vec na autoputu, grijeh bi bio da ne vidim koliko moze potegnut ;D
Ako nista drugo, obizrom da nikad nisam bio na stolu za mjerenje snage, barem znam da mashina ima konja koliko treba imat i da radi dobro, jer toliko bi taj motor i morao ici. Izgleda da je dobro razradjen. To je cak i prilicno dobra metoda za taj "test" jer na tim brzinama je (osim aerodinamike koja je vrlo bitna) bitna i snaga motora.
Recimo, sa 106 KS na radilici koliko bi zec trebao imat (na kotacu 8-10 KS manje) motor ide 230+ km/h. A koliko konja imaju (uz oklope) motori koji idu 300 km/h... Skoro duplo vise, a samo razlika od 60tak km/h. Valjda svaki slijedeci kilometar na sat nakon 200 km/h trazi jednu konjsku snagu vise...
vx:
pročitao sam da si visok 192, ja sam visok 193.
malo glupo pitanje ;D , ali reci mi kako izgledaš na motoru, izgleda li ti premali?
zich:
--- Citat: vx - 12 Svibanj, 2011, 10:37:55 ---pročitao sam da si visok 192, ja sam visok 193.
malo glupo pitanje ;D , ali reci mi kako izgledaš na motoru, izgleda li ti premali?
--- Kraj citata ---
mene ista stvar zanima jer sam ja 193 i 100 kila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju