Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (80/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: enel - 11 Svibanj, 2011, 00:17:36 ---Mene zanima kako ne zalutas alfa :zubo:? Jel tako dobro poznajes domovinu ili imas gps ili karte ili samo pratis znakove  :toothy9:?

Tu uzivanciju za sada ne mogu zamisliti...

Moja ruta je jednom oko grada i ja sav sretan  :laughing7:, a ti jednom oko drzave...

--- Kraj citata ---

Zapravo su to najglavniej ceste koje mogu bit (osim autoputa), tako da je samo bitno pratit zute znakove (ne zelene, jer oni su za autocestu). Prvo te zanima samo tabla za Rijeku, pa iza Delnica za Crikvenicu, a nakon toga skoro do Zadra ni nemozes nigdje skrenut, a onda Korenca, Plitvice i opet ZG. Ne mozes se izgubit

3alfa3:

--- Citat: Deny - 11 Svibanj, 2011, 00:19:36 ---ne,ne 3alfa3 sigurno ti nije dosadno cim pravis ovakve rute ,lijep kawasaki  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pogledaj malo po ovoj temi, zapravo uvijek zavrsim u Karlobagu, samo biram put kojim cu doci do tamo....  :toothy12:

par varijanti:

starom rijeckom, a povratak preko gorskog kotara
starom rijeckom, a povratak preko Gospica
starom rijeckom, a povratak preko plitvica

i sad uzmi u ozbir kombinacije vezano uz smjer voznje - mozes do tamo doci 5-6 puta da nijednom nisi odvozio istu rutu  :toothy12:

3alfa3:
Htio bi ic dalje prema jugu, al imam problem - imam tamni vizir na kacigi i nebi se stigo vratit po danu doma, a placat negdje spavanje ipak ne dolazi u obzir. A i ne volim vozit po noci.
I Istru moram proc s motorom, al isto je problem s vremenom kao i sa svim juznije od Zadra

Deny:
puno je to za jedan dan,treba i fizicki izdrzat a z750  sigurno nije naj izbor za putovanja i predugu voznju,nije udoban,a bijeli vizir u ranac i gas  :icon_thumright:,mene vec posle 100 km voznje pocne bolit kicma

3alfa3:
E da... Ipak sam lagao u vezi brzine - bilo je u jednom trenu preko 150 km/h, ali samo na par sekundi. Isao sam nazad po autoputu Karlovac-Zagreb i zalego sam pa da vidim koliko zekan potegne... Po satu 245 km/h na ravnom, a po GPS-u 231 km/h. Da nemam 192cm i touring tekstilnu jaknu koja pruza bitno veci otpor od kratke, uske kozne, vjerujem da bi brojke bile uvecane za 5-10 km/h.

Samo vrat preko 160 km/h boli nakon nekog vremena tako da je to motor za brzine do 150 km/h. Sve preko toga je zapravo muka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju