Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (76/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: vktr - 22 Travanj, 2011, 18:18:50 ---kad sam pitao kakve su pripreme

--- Kraj citata ---

A priprema je ovakva:

1. Vizualna kontrola motora, (svjetala, zmigavaca, kolicine ulja itd.)
2. Podmazivanje lanca
3. pumpanje guma na hladno predvidjajuci kolika ce bit prosjecna temperatura na voznji (jer svaki 1 stupanj C vise znaci odprilike 0,01bar vise). Tlak guma je izrazito bitan faktor sigurne voznje. Razlika od 0,2 bara se osjeti u voznji. Srecom, za takvu razliku je potrebno skoro 20C razlike
4. pripremljeni dokumenti, novac (puno vise nego sto trebam, al nek se nadje), napunjen mobitel i GPS, mokre maramice, cigarete i upaljac

Sve to obavim vecer prije osim mjerenja tlaka u gumama

5. Trebao bi imat i neki sistem za privremeno krpanje gume, ali to nemam i riskiram bez toga. To jednostavno nemam gdje stavit jer pod sjedalo motora ne stane ni kutija cigareta.

robert:
ima tih maramica i u lidlu. ja ih tamo uvjek kupujem!

3alfa3:

--- Citat: robert - 22 Travanj, 2011, 20:07:52 ---ima tih maramica i u lidlu. ja ih tamo uvjek kupujem!

--- Kraj citata ---

Ima ih svugdje. Meni to cura kupi kad ide u DM (znas da zenske vole DM  ;D ).

A vidio sam i bas za vizir u jednom moto ducanu - cini mi se da je pakiranje od 2 komada 10 kuna  :toothy12:

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Travanj, 2011, 20:08:31 ---Ima ih svugdje. Meni to cura kupi kad ide u DM (znas da zenske vole DM  ;D ).

--- Kraj citata ---
deutsche mark ili? :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: robert - 22 Travanj, 2011, 20:09:16 ---deutsche mark ili? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Depeche Mode  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju