Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (75/419) > >>

wonderkid:
jel ti postane u kojem trenutku dosadno?

JogFromYamaha:
da, dosadno je na motoru jedino dok ga tocis
 :toothy9:
i onda ides do striceka i dajes mu neke papire iz depa i onda si zalostan malo
al odma cim sjednes i upalis je sve opet veselo

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Travanj, 2011, 15:55:16 ---da, dosadno je na motoru jedino dok ga tocis
 :toothy9:
i onda ides do striceka i dajes mu neke papire iz depa i onda si zalostan malo
al odma cim sjednes i upalis je sve opet veselo

--- Kraj citata ---

Ni sam nebi bolje opisao  :icon_thumright:

Problem kod Z750 je sto ti dupe utrne ak se ne vozis agresivno nego samo sjedis, a to je pogotovo izrazeno na povratku kad si vec umoran i to od KA-ZG. Sav ostali dio puta je fenomenalan s iznimkom jadranske magistrale - to je nesto neopisivo i van konkurencije

E da, skoro sam zaboravio...

Definitivno je dosadno poslije oprat 985498473240832043 insekata sa motora, a jos i vise sa jakne, hlaca, kacige, rukavica, cizama.... Vizir sam po putu cistio sa mokrim maramicama 5-6 puta jer se vise skoro nista nije vidjelo od lesina muha.

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Travanj, 2011, 16:24:45 ---
Ni sam nebi bolje opisao  :icon_thumright:

Problem kod Z750 je sto ti dupe utrne ak se ne vozis agresivno nego samo sjedis, a to je pogotovo izrazeno na povratku kad si vec umoran i to od KA-ZG. Sav ostali dio puta je fenomenalan s iznimkom jadranske magistrale - to je nesto neopisivo i van konkurencije

E da, skoro sam zaboravio...

Definitivno je dosadno poslije oprat 985498473240832043 insekata sa motora, a jos i vise sa jakne, hlaca, kacige, rukavica, cizama.... Vizir sam po putu cistio sa mokrim maramicama 5-6 puta jer se vise skoro nista nije vidjelo od lesina muha.

--- Kraj citata ---
e vidiš na ovo sam mislio(među ostalim) kad sam pitao kakve su pripreme  :icon_biggrin:
pretpostavljam da si vlažne maramice uzo od doma a ne po putu
il sam zabrijo samo pa si na benzinskoj smočio onaj papirnati brisač i obriso 
 :uff:

3alfa3:

--- Citat: vktr - 22 Travanj, 2011, 18:18:50 ---e vidiš na ovo sam mislio(među ostalim) kad sam pitao kakve su pripreme  :icon_biggrin:
pretpostavljam da si vlažne maramice uzo od doma a ne po putu
il sam zabrijo samo pa si na benzinskoj smočio onaj papirnati brisač i obriso  
 :uff:

--- Kraj citata ---

Kupujem (jer nosim naocale) mokre maramice za naocale u DM-u. Taman su i za vizir osim ako nije jako zasran, onda trebam dvije. 52 komada oko 7-8 kuna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju