Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (66/419) > >>

Drnda:
vidi se koliko se dobro sluzi netom.. za sve sto pozelis majstor na netu nadje grafove  ;D

DevMichele:

--- Citat: SPecial - 01 Veljača, 2011, 23:58:41 ---Imas li ovih tablica za gume koje se koriste na moepdima,npr bridgestone?

--- Kraj citata ---

kod njih sam nasao samo ovo :S

3alfa3:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Veljača, 2011, 16:38:55 ---Vratio sam se sad iz SLO sa gumom koja ce na motor negdje sredinom ljeta.
Michelinov najnoviji sport-touring model Pilot Road 3 koji je nasljednik Pilot Road 2 - najbolje gume u tom segmentu.

157€ bruto, 131€ neto cijena.
Proizvedena u Spanjolskoj u 10. mjesecu 2010. godine.

--- Kraj citata ---

Hehe, kad te hoce, hoce te!!!!

Zove me ujutro frend koji se vraca iz Austrije u HR i pita jel trebam kaj, da bu doso na veceru (doso je i ranije) pa mi hoce nekaj kupit. Reko, ajd ak prodjes pored nekog vulkanizera, kupi mi prednju gumu jer imam zadnju iako mi zapravo prednja ne treba (ova na motoru je u super stanju). I mislio sam da se zajebava kad je reko da ce kupit, a onda mi dodje doma i dopelja ovo - prednju Michelin Pilot Road 3 koja sad cini savrsen komplet sa ovom zadnjom koju sam kupio prije 2 tjedna.

E to je prijatelj  :toothy12:

Evo gume:

robert:
javi kad ti frend bude opezt dolazio.
trebam sbk, gume, jednu plastiku za runnera, diskpločice i još par sitnica :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: robert - 18 Veljača, 2011, 17:48:43 ---javi kad ti frend bude opezt dolazio.
trebam sbk, gume, jednu plastiku za runnera, diskpločice i još par sitnica :laughing7:

--- Kraj citata ---

;D

Cak me i nije toliko iznenadio sa gumom koliko sa trudom da nadje vulkanizera koji ju ima na lageru jer je to full nova guma na trzistu i tesko se nadje. Valjda je mobitelom prvo nazvao informacije i trazio par brojeva telefona vulkanizera pa svratio do nekog koji mu je usput  (ili cak skrenuo s puta) da ju kupi.
I bedak ju jos dao zamotat ko cokoladu - to je valjda bila ideja njegove zene  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju