Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (65/419) > >>

Drnda:
prije par dana... pčrije je imao ove michelin power pure.. nisu lose gume... ma on svakako brzo trosi gume pa mu svejedno  :laughing7: :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2011, 18:56:53 ---prije par dana...
--- Kraj citata ---

Onda OK. Mislio sam da sam uspio prvi kupit tu gumu i dopeljat je u HR  ;D

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2011, 18:56:53 ---pčrije je imao ove michelin power pure.. nisu lose gume... ma on svakako brzo trosi gume pa mu svejedno  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Razlika nebo i zemlja. Pure je guma za "divljanje" i dosta dobro drzi. Svakako bolje do ove Pilot Road 3. Sto ne znaci da je bolja, nego da joj je namjena drugacija.

Drnda:
zato jer su tako dobre, brzo su mu i stradale.. kupio ih je sredinom 11 mjeseca mislim...  :toothy12: :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2011, 19:01:36 ---zato jer su tako dobre, brzo su mu i stradale.. kupio ih je sredinom 11 mjeseca mislim...  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Skup je to sport. Ja sam jucer malo racunao koliko me kostaju gume i racunao sam da cu na njih u narednih 60.000km potrositi oko 1000€ i to bez  montaze i puta do SLO koji ce odnijet jos nekih 120-150€. I to je sve neto cijena, a da kupujem u HR, onda bi bilo skuplje za nekih 40-50%.
Ova guma koju sam danas kupio kosta u SLO 970 kuna neto i na to dodaj jos 50 kuna montaze i 50 kuna benzina autom do SLO.
U HR Pilot Road 2 kosta 1300kn i to u Motoboxu koji ima najbolje cijene, a ta guma je nekih 5-10% jeftinija od Pilot Road 3

SPecial:
Imas li ovih tablica za gume koje se koriste na moepdima,npr bridgestone?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju