Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2011, 16:45:33 ---ima je frend na ktm 620, dobre su gume :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Si siguran da ima Pilot Road 3, a ne Pilot Road 2? ;D
Al nekako mislim da to nije guma za taj motor - njemu bi trebale neke mekse gume s boljim gripom...
Ovo je vise za teze motore koji rade puno kilometara.
ivanm:
mic mic ;D
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 01 Veljača, 2011, 18:03:36 ---mic mic ;D
--- Kraj citata ---
Aha... ;D
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Veljača, 2011, 18:01:25 ---Si siguran da ima Pilot Road 3, a ne Pilot Road 2? ;D
Al nekako mislim da to nije guma za taj motor - njemu bi trebale neke mekse gume s boljim gripom...
Ovo je vise za teze motore koji rade puno kilometara.
--- Kraj citata ---
ima pilot road 3, dosle to jutro kad ih je on kupio....
s obzirom na stil voznje tog ktma, da kupi plasticnu kratko bi trajala :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2011, 18:29:57 ---ima pilot road 3, dosle to jutro kad ih je on kupio....
s obzirom na stil voznje tog ktma, da kupi plasticnu kratko bi trajala :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Pa ovo i jesu jedne od "plasticnih" - najtrajnija guma na svijetu jer je srednji dio gaznog sloja (sirine 20%) tvrda smjesa, a bokovi (40% sa svake strane) meksi.
Ocekivana trajnost je duplo veca od Pilot Power koje sada imam, a koje slove kao jedne od trajnijih guma u svom segmentu
Evo Michelin tablice guma - ova pilot road 3 je nasljednik pilot road 2 i skoro su iste pa ova tablica vrijedi i za nju.
Kada je tvoj frend sa KTM-om kupio te gume?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju