Ostalo > Motocikli
Moji motori
veka84sb:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Prosinac, 2010, 01:19:08 ---Mene ovaj spuh odusevljava zato jer je lagan pa motor ide ko po spagi ravno kad maknem ruke s volana dok je sa serijskim vrlo lagano vukao u desno. 4kg je razlika.
Isto kao i na skuteru - sa serijskim spuhom skut je malo vukao na desno, a sa rezo spuhom koji je bitno laksi nije (barem ne toliko jako)
--- Kraj citata ---
Malo mi je tesko vjeovati da motor od preko 200kg sa vozacem cca 100 (jesam puno promasio Alfa?) Vuce desno zbog razlike od 4kg na auspuhu?
3alfa3:
--- Citat: veka84sb - 06 Prosinac, 2010, 07:52:03 ---Malo mi je tesko vjeovati da motor od preko 200kg sa vozacem cca 100 (jesam puno promasio Alfa?) Vuce desno zbog razlike od 4kg na auspuhu?
--- Kraj citata ---
Imam blizu 100kg u opremi i motor ima malo preko 220.
Da, serijski lagano vuce u desno. Prvo sam mislio da su u tvornici krivo podesili lanac i da kotac nije poravnat sa prednjim kako treba, ali provjerio sam ga i savrseno je postavljen. Dok ne maknes ruke s volana, ne primjecujes to, ali kad ih maknes - ide vrlo lagano u desno. Sa ovim spuhom to vise nije slucaj.
Isprobano vise puta na vise cesta kako bi izbacio mogucnost vjetra, nagiba ceste i sl.
I nisam jedini koji je to primjetio.
3alfa3:
Danas zec dobio frisko ulje (4 litre Shell VSX 15W50). Litra 58kn. Staro ulje je imalo 5000km i izaslo je iz motora crno ko noc. Tako i treba, deterdjenti u njemu ocito dobro ciste mashinu.
Kamba:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2011, 19:18:22 ---Danas zec dobio frisko ulje (4 litre Shell VSX 15W50). Litra 58kn. Staro ulje je imalo 5000km i izaslo je iz motora crno ko noc. Tako i treba, deterdjenti u njemu ocito dobro ciste mashinu.
--- Kraj citata ---
..nije to ulje ni skupo toliko,na koliko se inaće ulje mijenja.....na 5 tisuća ili.... :icon_scratch:
ivanm:
vjerujem da da, jer da se mijenja na 4500, on bi ga na toliko zamijenio :icon_biggrin:
nije skupo, ja sam mislio da ide neka sintetika..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju