Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (59/419) > >>

kos3:
uz tu sto je ruzan ima i katalizator koji ga gusi pa treba mu dati da dise normalno ;)

3alfa3:

--- Citat: kos3 - 05 Prosinac, 2010, 14:58:37 ---uz tu sto je ruzan ima i katalizator koji ga gusi pa treba mu dati da dise normalno ;)

--- Kraj citata ---

Katalizator je prije topa (u grani), a osim Akrapovica, svi aftermarket topovi daju manje snage od serijskog, a cak i Akrapovic daje manje na manjim okretajima (zbog exup ventila u orig. topu)

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Prosinac, 2010, 20:32:00 ---Katalizator je prije topa (u grani), a osim Akrapovica, svi aftermarket topovi daju manje snage od serijskog, a cak i Akrapovic daje manje na manjim okretajima (zbog exup ventila u orig. topu)

--- Kraj citata ---
a u biti mislis da ide bolje radi zvuka,a kad odes na valjke i na mjerenje iznenadis se

3alfa3:

--- Citat: speed - 06 Prosinac, 2010, 00:22:23 ---a u biti mislis da ide bolje radi zvuka,a kad odes na valjke i na mjerenje iznenadis se

--- Kraj citata ---

Postoji i jednostavniji nacin - pogledas na netu ili casopisima testove spuhova pa vidis razliku.  ;D
Nije ona velika i gotovo ju je nemoguce osjetiti, ali postoji.
Mene ovaj spuh odusevljava zato jer je lagan pa motor ide ko po spagi ravno kad maknem ruke s volana dok je sa serijskim vrlo lagano vukao u desno. 4kg je razlika.

Isto kao i na skuteru - sa serijskim spuhom skut je malo vukao na desno, a sa rezo spuhom koji je bitno laksi nije (barem ne toliko jako)

speed:
da to je,ni meni ne vuce nikuda kad pustim volan,a dobro danas su vise manje svi spuhovi testirani na valjcima pa se moze usporediti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju