Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (42/419) > >>

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 31 Kolovoz, 2010, 14:22:16 ---
Obzirom da ima progresive federe i da ju je tesko nastelat, bolje za manej novce nabavit polovnu od ninje 600 koja je dosta bolja. Ako ikad satrem svoju, tako cu napravit

--- Kraj citata ---

naravno...ja isto da kupujem vilice sigurno nebi kupovao novu nego bi stavio od 636 a znam par ljudi koji su stavljali na z-ove komplet prednji kraj od 636 i jako su zadovoljni...

zwerko:
ma ok.,..sad ste vec daleko otisli... ugl, cifra se penje na 45 t kn ako das popravljat u ovlasteni servis, normalno da se to rijesi za dosta manje novaca u fusu... ali recimo bocni dekl je ono kaj je najjadnije bilo jer je pustio ulje i motor ostao nevozan pri padu sa 40 kmh... mozda je bilo i sporije... tezak je a nezasticen...

znaci, super motor dok se nekaj ne desi... jeftin u startu, poslije skup...

zwerko:

--- Citat: Nyzvo - 31 Kolovoz, 2010, 13:59:59 ---kakvih 45 hiljada, malo si puno pretjero

--- Kraj citata ---

ajnazovi neki kawasaki ducan i pitaj za rezervar, nosac lampe i satova, lampu, blatobran, auspuh, desni dekl, rucica kocnice i lakiranje zadnje plastike bocne i ugradnja svega i kolko to kosta... i pricamo o modelu 2008 i radnji u 2008 god...

a tu cifru od 45 000 je rekao frajer iz servisa, okvirno... ali naravno, ne ide to tak nego je to totalka na procjeni... pad sa 40 kmh = totalka

2TDottore:

--- Citat: zwerko - 31 Kolovoz, 2010, 14:37:15 ---znaci, super motor dok se nekaj ne desi... jeftin u startu, poslije skup...

--- Kraj citata ---

svi japanci su takvi...a kod talijana je suprotna situacija pa tako i kod ducatija kojeg ste vidim spomenuli u prici...  :)

--- Citat: zwerko - 31 Kolovoz, 2010, 14:43:12 ---ali naravno, ne ide to tak nego je to totalka na procjeni... pad sa 40 kmh = totalka

--- Kraj citata ---

kod svih novih motora unazad par godina ti je malo nezgodniji pad sa neke manje brzine totalka jer su napravljeni od drek materijala...

zwerko:

--- Citat: 2TDottore - 31 Kolovoz, 2010, 14:47:33 ---svi japanci su takvi...a kod talijana je suprotna situacija pa tako i kod ducatija kojeg ste vidim spomenuli u prici...  :)

--- Kraj citata ---

ve stoji kaj si rekao osim ducatija... on je prica za sebe... jako skup za odrzavati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju