Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (5/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2010, 21:50:53 ---ne diraj saraf i biti ce se nadam se ok.. ja tako na skut namontirao novu dunlop gumu, sutradan u njoj cavao, nisam nista dirao, nije pustala zrak, presao oko 4 tisuce sa njom i prodao skut sa tom gumom, i jos vozi... :toothy11:

--- Kraj citata ---

Pokrpana je guma u Gumi Padjenu (vozio me gazda KMS-a autom do Duge Rese - kotac na zadnjem sicu), a zakljucak je da trebam novu jer se s tim nije za zajebavat.
Budem malo pratio situaciju, ali imam osjecaj da necu imat muda stisnut motor sa takvom gumom

veka84sb:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Travanj, 2010, 21:52:09 ---Pokrpana je guma u Gumi Padjenu (vozio me gazda KMS-a autom do Duge Rese - kotac na zadnjem sicu), a zakljucak je da trebam novu jer se s tim nije za zajebavat.
Budem malo pratio situaciju, ali imam osjecaj da necu imat muda stisnut motor sa takvom gumom

--- Kraj citata ---

Ma nemas brige sto je krpana ,ja sam prije 5000km pokupio ekser . Malo je drugacije zakrpana nego ona klasicna metoda sa ljepljivim umetkom ,drzi kao da se nikada nista nije ni deslio. Na toj gumi sam testirao i krajnju brzinu. Gumu sa umetkom na skuteru sam vozio par tisuca i nje bilo problema. 

Nemoj ti jos stiskati ,ali ne zbog gume nego zbog sebe ! Trebas jos vremena za upoznavanje motora !

Pupo:
A taman će guma podurat dok razradiš motor a onda nova. Al će biti zanimljivo objašnjavat zašto moraš kupit novu gumu a ova ima samo mjesec dana  :icon_biggrin:

Inače, juče idem s faksa i vidim novi Z750 i lik ga stiso poslije raskršća i do nekih okretaja super zvuk al kasnije, loshee. Samo neki muk, nesviđa mi se nikako. Tako da se čeka neki aftermarket  ;D

clone:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Travanj, 2010, 21:36:22 ---Bio danas u KMS-u na 1. servisu.
Naso sam i seraf na putu do servisa ;D

--- Kraj citata ---
ovo je čak i slikano u dvorištu servisa KMS

3alfa3:
Al se kilometri mnoze...
Motor imam 3 tjedna, a vec 1200km. S tim da ga vise dana nisam nego jesam vozio. A na postenoj voznji zapravo nisam ni bio - najdalje od kuce 100km.
Morat cu smanjit jer kad me stignu troskovi benge i odrzavanja - bankrotirat cu.  :toothy12:

Potrosnja
Ak se vozim ko deda (do 100km/h pri 3000-4000 okr) onda mi je prosjek potrosnje 5.5l, a kad se vozim zesce (do 6000 okr sa izletima prema 7000 okr - do 160 km/h) sa puno kocenja i ubrzavanja, onda je prosjek potrosnje malo preko 6 l. Mislim da bi taj motor mogao srknut  mozda i 10 litara ako bi ga se stiskalo do kraja, ali barem znas na kaj taj benzin ode.  ;D

Jedva cekam da odvozim jos tih 400km koliko traje razrada pa da konacno stisnem (u nizim brzinama  :binkybaby: ) do 10500+ okr. Koliko sam primjetio, do 3000 se vozi mekano i bez naglih promjena brzine, do 4000 se vec ugodno preticu auti na otvorenoj cesti, izmedju 4000-5000 okr je u retrovizorima sve cisto nakon par sekudni ubrzavanja i tako je to do 6000 kad motor ode u "drugi mod" - tu pocne Show i svakim slijedecim okretajem moment pocinje naglo rasti.

--- Citat: clone - 07 Travanj, 2010, 13:52:24 ---ovo je čak i slikano u dvorištu servisa KMS

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju