Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (6/419) > >>

veka84sb:
E ,sada ces ti vidjeti sta je veselje kada se to malo ozbiljnije zavrti. Samo motroi su zedni ,nemos napojit nikako ....ma ustvari ne trose puno  kada se gleda na 100km samo sto se lako izgubi pojam o kilometrazi pa se za vikend napravi xxy kilometara i onda svako malo benzinska.

Dobra stvar je sto kada dodjes na benzinsku placas pun rezervas sa smjeskom na licu ,a ne kao kada tocis auto sa gorkim okusom u ustima.... ;)

Mr J:

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2010, 12:55:15 ---
Dobra stvar je sto kada dodjes na benzinsku placas pun rezervas sa smjeskom na licu ,a ne kao kada tocis auto sa gorkim okusom u ustima.... ;)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2010, 12:55:15 ---...samo sto se lako izgubi pojam o kilometrazi pa se za vikend napravi xxy kilometara i onda svako malo benzinska.
--- Kraj citata ---

E pa to je ono grdo...
S tim da ja to radim obratno - prek tjedna vozim, a vikendom puno manje (obitelj itd)...
Odem svaki dan "malo" se provozat, nigdje zapravo ne odem, brzo se vratim, a 100+km je vise na motoru. Lako jos benzin, al kad sam racunao odrzavanje...

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2010, 12:55:15 ---Dobra stvar je sto kada dodjes na benzinsku placas pun rezervas sa smjeskom na licu ,a ne kao kada tocis auto sa gorkim okusom u ustima.... ;)

--- Kraj citata ---

Aute sam obozavao cijeli zivot, ali od prije par godina sjedam u auto tek kad mi neko prisloni pistolj na celo i kaze - vozi. Tocit auto je ko placat grijanje po zimi - mora se  ;D

veka84sb:
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

ProDriverGT(TGB):
Neznam bas da ova guma ako se pokrpa nije u voznom stanju,prosle godine frend na 600 rr-u cekao nove gume i dok nisu dosle na ovima su se vec oni željezni konci po sredini zadnje gume vidli..tih dana se 250 vozio po ravnom i gume je izdrzala..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju