Doso neki dan (trebalo je samo 3 dana od narudzbe sa Ebaya kod oficijalnog dealera Kawasakia iz Njemacke do mojih vrata
) zadnji komad opreme za novi Z900: poviseni OEM vizir.
Na prve dvije slike je ono sto sam nabavio (disk plocice kupio jer sam kupovao i neke druge stvari u UK, a cijena je bila odlicna, pa nek bude u steku), jedino sto fali je Leo Vince LV-10 top (koji jos nije u ponudi) kojeg cu stavit ako bi se pokazalo da peta desne noge zapinje u serijski sto je cesta pojava na Z900, al nisam jos vozio pa ne znam..... Zvuk je ionako vrlo slican. skoro identican nakon promjene topa jer je iza katalizatora "kutija" koja prigushuje zvuk pa zamjena topa po tom pitanju ne radi neku razliku za razliku od Z750.
Na zadnjoj slici je razlika izmedju serijskog i OEM Kawa povisenog vizira, meni se svidja, ne toliko sto ce u manjoj mjeri smanjit pritisak vjetra u prsa sto je plus (a i lakse je insekte cistit sa vizira nego jakne), nego sto ce donekle izbalansirat izgled motora obzirom da cu imat i nosac kofera koji ce vizualno napravit zadnji kraj visim (kofer koristim samo kad moram, u 90% slucajeva ga nece bit na motoru).