Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (363/419) > >>

anabellas:
Sad prije neg sam ramblu uzo sam njusko xt660x, al kad sam zbrojio sve troskove zakljucio sam da ce pricekati par godina, iako ja ne radim ko ti kilometara ni blizu :D

Sent from my D6603 using Tapatalk

Corector:
Držat se 50ice i naći još neki (jeftiniji) hobi  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: Corector - 19 Rujan, 2015, 15:52:32 ---Držat se 50ice i naći još neki (jeftiniji) hobi  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ne fala :)
Puno je blize drkanj3 u odnosu na karanje najboljeg komada na svijetu u odnosu na voznju skutera i motora  ;D
Osim ako se ne radi o kruzerima, choperima i sl. sto su izrodi i skoro ih nebi nazvao motorima pa je usporedivo sa drkanj3m :toothy12:

Drnda:
ja sam mislim odvrtio ovu sezonu oko 16k km vec, a kontam da bih mogao jos barem 5-6 napuniti... jbt lova ide iz djepa kao da mi je novcanik pokidana mreza  :toothy11:

ivanm:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Rujan, 2015, 13:13:05 ---Vj. nisi vidio al sam pisao o tome na forumu više puta,u 3mj. sam stavio novi drevo(17.5,multić i tt imam) pa mi se nakon 95km razrade razletio famozni "koyo" igličasti(nisam jedini),ishod takvog kaosa znaš i sam,mogu ja kitat ponovo da hoću al neću iz principa više,teram ovak pa dokle ide.

--- Kraj citata ---
Na piaggio se stavlja samo malossi ili polini iglicasti, sve ostalo je cesme..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju