Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (25/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: NeoDJW - 10 Kolovoz, 2010, 02:56:56 ---btw. dali sam dobro cuo kad je jedan pricao da je dao 10 000+ kn za akrapa ( komplet sa granom i svime ) ili on lazee ?

--- Kraj citata ---

Dobro si cuo

NeoDJW:
koje sranje covjece !

vale_vx:
prekrasan motor, evo upravo frend uzeo isti samo narančasti, i isto leovinci spuh samo nije ovaj gp nego neki drugi i isto je zvuk jebenitza, a i malo sam se vozikao s motorom i stvarno je odličan za vožnju i ne umara, a ide super.
isto ti kažem razmisli o komplet nosaču tablice kojeg imaš za kupit, motor izgleda puno elegantnije a i dalje si street legal, a i vizir je dobra investicija ;)

3alfa3:
Danas sam slozio djir od 600km. ZG-Plitvice-Zadar-Senj-Karlovac-ZG. Sve po drzavnim cestama, a autoput samo u pocetku od ZG do KA.

Inace,
spuh dolazi sa jednom plocicom (5 rupa po 9mm) koja se umetne izmedju topa i cijevi i onda je buka ko sa serijskim, a mozda je i tisi. Ja sam izradio jos jednu plocicu koja ima 70% vecu povrsinu rupa i s njom je spuh bitno tisi nego bez nje, a snaga se s njom ne gubi kao sa serijskom plocicom. Potrosnja je ovaj put 5,9l/100km, a tempo jaci nego prije kada je na slicnoj ruti potrosnja bila 6,3l/100km

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

gokiSP:
Opet isti kafić  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju