Ostalo > Motocikli
Moji motori
Luka 0101:
a dobro...
ti znas... :icon_biggrin:
samo da te podsjetim da nisi vidio ni svrhu u bucnom spuhu pa ... :icon_biggrin:
al sta je je... org. ralica bi dusu dala za motor
salej600:
Možda prvo vizir. Poboljšava izgled, a puno vrijedi na većim brzinama.
Meni je originalni auspuh ljepši od ovoga, a sad će i murija imati posla, izgleda, a i inače se kaže: Kolko para tolko muzike.
zvons7:
Super mu stoji spuh! Ja bi jos jedino crvene trakice na felge :)
NeoDJW:
Alfa cestitam na pili, tek sad vidio temu :D ..... SRETNO ! e za spuh, nemogu zamislit neki veci motor sa original spuljom, ova spulja na zekanu novom mi je odvratnaaaaa, ali zato ovaj leovince sjeda samo tako :) ! video neki da cujemo kako prede cica ? btw. dali sam dobro cuo kad je jedan pricao da je dao 10 000+ kn za akrapa ( komplet sa granom i svime ) ili on lazee ?
Bokygs:
--- Citat: NeoDJW - 10 Kolovoz, 2010, 02:56:56 ---Alfa cestitam na pili, tek sad vidio temu :D ..... SRETNO ! e za spuh, nemogu zamislit neki veci motor sa original spuljom, ova spulja na zekanu novom mi je odvratnaaaaa, ali zato ovaj leovince sjeda samo tako :) ! video neki da cujemo kako prede cica ? btw. dali sam dobro cuo kad je jedan pricao da je dao 10 000+ kn za akrapa ( komplet sa granom i svime ) ili on lazee ?
--- Kraj citata ---
Vjerovatno jest kad je kod nas samo top oko 5000kn...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju