Ne... Ne kužiš.
To što misliš da znaš je nešto sasvim drugo. A da odmah odagnam nadobudne.. Ni ja neznam.
ZNA onaj koji je u tome godinama, koji je završio strojarstvo, koji kuži dinamiku fluida, koji zna materijale ko abecedu u bilo koja deoba dana, ima HRPU iskustva i ima pristup kvalitetnoj opremi.
Motor formule 1 je idealan ako je pokazao snagu te se raspao nakon prelaska finisha. Sve drugo nije dobro jer znači da se moglo više, sa bolji tolerancijama, da je klipnjača mogla biti lakša, klip lakši i tako dalje...
Motori za trke su projektirani da traju samo toliko koliko traje utrka. Drasteri NAKON svakog RUNa niz pistu idu na kompletno raskapanje sa spiganim klipnjačama, novi klipovi i tako dalje.... Pričamo o onima koji idu na nitrometan. A ako se motor nije raspao nakon trke... znači da ima mjesta za napredak.
Ja ču se usuditi reči da znam puno, jako puno... no to je NIŠTA naspram onoga što bi se trebalo znati prije nego se upustiš u takve stvari...
Ako te nešto konktretno zanima, pitaj. Niš me ne košta da ti odgovorim koliko ja znam. Preko toga nemogu.... Jelte, jer neznam.