Ostalo > Motocikli
Tomos DM-GP iz 1980-te, Verzija 4
Sauron:
--- Citat: fatal1ty - 18 Ožujak, 2010, 00:43:42 ---uozbilji se,ovo je fakin 50ccm...uostalom rsw 125 ima prek 50ks tak da ono...a da nepričamo o rsw250
i nije to bilo ništa veliko čudo,barem što se snage tiče,čudo je bilo šta se to nie razletilo u tri krasne :laughing3: . Dobro je to složeno nema šta,ali se toj snazi ja najmanje čudim.
--- Kraj citata ---
kompa ali shvati jednu stvar da je to bilo pred 30 god i tad je to bilo ono...avion... ::)
podmazivanje je tako na svim 2t motorima na trkama,od 125 do 500,uvijek 1% bace....pa recimo ako ti sam mješa motor,odi napravi đir sa 4% ulja i sa 2% ulja pa ćeš vidjet da će ti ić bolje sa manjim postotkom :icon_thumright:
Brla:
prije 4 godine u Rači na trkama je bio slovenac s jednom takvom makinom, sam nisam siguran jel je GP ili D6 bio... uglavnom to je igračka od 35 kila sa nekim tankim gumama :icon_biggrin: radi ko komarac i nisu mu dali da vozi u tomos kupu nego je vozio sa MZ-imai tu je bio drugi ja misim...
Ceki21:
Prosle je godine Zdravko Matulja na Grobniku pokazao svoju kolekciju Tomiosa, medu tima GP, koji je uscuvan i upican do bola :)
samo steta sto se nije htio provozati :P
balen:
prava mala zujalica :notworthy:
eladio:
slusat kako se vrti i salta je predivno...
kad se sjetim nekad grobnika dok su se cvaje vozile i u gp klasi :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju