Općenito > Servisi

Iskustva s ovlaštenih/neovlaštenih servisa....

<< < (4/6) > >>

r.e.!:
I otići serviseru koji nam odgovara i koji stekne naše povjerenje :icon_thumright:

mrcina:
ha za izmjenu ulja, i obavljanje normalnih servisa ako je skut u garanciji kod ovlaštenog karmat za mene  a za druge neznam.

r.e.!:
Jedanput godišnje,i kada istekne garancija, ići ću servisirati Vespu u Ami-trade u Karlovac. Uslužni su,
ljubazni i, čini mi se, dosta stručni. :icon_thumright:

mrcina:
pazi zašto davati novce za posao izmjene ulja u skuteru njima kad to možeš i sam izvesti puno jeftinije jer ti treba možda samo litra a to ti je oko 150kn za najkvalitetnije a poso sam obaviš.

r.e.!:
Mjenja se ulje samo u mjenjaču, kompletan servis dođe oko 200 kuna a često sam u Karlovcu. Za jedanput godišnje nije puno. Mada mogu sve i sam, ali više volim kada mi oni podmažu sajle mjenjača i kvačila. A i tako se bolje upoznamo pa kada i dođe do nekog problema drukčije veselije mi izlaze u susret. Jedanput su mi ponudili da kombijem dođu po vespu za očistiti karburator za slučaj da ne želim tako voziti do Karlovca. Što je kod mene izazvalo pozitivne emocije pa jednostavno volim otići u taj servis. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju