Općenito > Servisi

Iskustva s ovlaštenih/neovlaštenih servisa....

<< < (6/6)

zicka:
najbolji serviser za piaggio i gileru je Horvat na črnomercu, fakat je korektan , pedantan i povoljan za ovlaštenog servisera. Ja sam kod njega servisiro gileru 5 godina i stvarno ga samo mogu hvalit

roby44:

--- Citat: zicka - 25 Lipanj, 2007, 12:56:27 ---najbolji serviser za piaggio i gileru je Horvat na črnomercu, fakat je korektan , pedantan i povoljan za ovlaštenog servisera. Ja sam kod njega servisiro gileru 5 godina i stvarno ga samo mogu hvalit

--- Kraj citata ---

meni nis nije sredio na prvom servisu, nesto malo poprckano i isti k**** dok se ja sam nisam uhvatio posla.

ChRiStIaN:
meni lik kaze da ce mi za 250 kuna stavit u lunu lakse rolice s kojima ce bolje ubrzavati i ici u brijeg...looool...za 60 kuna kupis prave kvalitetne a ne kaj on kaze neke benellijeve...hahahaha...i oce 250 kuna...za to 4 seta kupim

Drnda:
Zna li netko moze li se skut odvesti(TGB) u npr. piaggio servis, ovlasteni servis je udaljen 70 km(na 500km) trebam samo minjat ulje u variu, smanjiti ler gas...a od piaggia mi je servis udaljen 7-8 km, pa ako ga npr. odradim u piaggia moze li i ikako ostati garancija, ne zelim je izgubit zbog neovl. servisa, a 70 km mi je daleko pogotovo sada zimi a blokadama...

MaLi_OdvALjivAc:
Iskustva uglavnom negativna..Prvi put kad sam qpio skuter, bio je krs, vozio sam ga bez filtera za vazduh celo leto, a nisam ni znao..Doso mi jednom ortak da menjamo rolne, i vidi da nemam to, i otiso ja u servis. Imao sam blokadu, i kao super su ga sredili, a u stvari stavili su samo filter, i skunuli blokadu lopovi. Drugi put kad mi je menjao plocice na zadnjoj kocnici, nampaltio mi je dodatno skidanje auspuha 30kn, msm strasno, kreteni..mogo sam i sam da ga skinem..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju