Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 125
Jandro:
--- Citat: cone4u - 21 Travanj, 2011, 00:32:54 ---e Bubi moj,kod nas bi ga poslal ća, još nebi došal do ograde od tehničkog pregleda.
nema mačje oko odiza, nema serijski nosač,nema okvir tablice, otvoren auspuh,buka, nema serijski filter, nema serijsku veličinu guma.. itd itd
mene je jedva pustio s oversize diskom na sp 180, a htio me ruđit jer nisam imao plastični poklopac na deklu, uzeo đir oko stanice, neznam zašto ali to očito radi svakome... uglavnom porć kod nas tehnički ti je hm.. :hello:
--- Kraj citata ---
Nosac iza sa nosacem tablice i macjim okom imam tak da ako bi srao stavio bi i vratio se za 5min
Na auspuhu je db kiler, nije bucan, ima homologaciju tak da je road legal...
Zbog filtera zraka nema sta zezat, a kotaci su seriska dimenzija od runnera i upisani su, jel da nisu seriska dimenzija nebi htjeli upisat...
A sve ostalo je kako treba bit....
I ovdje znaju bit jako zajebani, al ovisi kako naletis
A i najbolje je otic par min prije kraja radnog vremena jel onda to nabrzinu i preko kurca rijese sam da se ide doma cim prije...
Jandro:
--- Citat: marko209vx - 20 Travanj, 2011, 22:27:54 ---meni svaki put uzme dir, valjda mu je gust :)
nego ovi retrovizori su sa nekog skutera ili aftermarket?
--- Kraj citata ---
Aftermarket
Tino vxr:
--- Citat: cone4u - 21 Travanj, 2011, 00:32:54 ---e Bubi moj,kod nas bi ga poslal ća, još nebi došal do ograde od tehničkog pregleda.
nema mačje oko odiza, nema serijski nosač,nema okvir tablice, otvoren auspuh,buka, nema serijski filter, nema serijsku veličinu guma.. itd itd
mene je jedva pustio s oversize diskom na sp 180, a htio me ruđit jer nisam imao plastični poklopac na deklu, uzeo đir oko stanice, neznam zašto ali to očito radi svakome... uglavnom porć kod nas tehnički ti je hm.. :hello:
--- Kraj citata ---
ovo vam je živa istina..tako je i meni njunjal neš..meni je popustila malo sajla gasa,pa se razmišljal dal će me pustit,jer nekako da slabo starta na početku,a ja njemu da znam to,i da je to radi sajle,a on gleda i razmišlja..
uglavnom,provedeš na tehničkom dosta vremena,dok sve on to pogleda detaljno.
jedino me čudi,da mi nije niš srao,kad je upisivao u prometnu veličinu guma,jer sam radio novu prometnu.napisao je 13 i 14 cola gume(te su mi na motoru),a meni u knjižici vozila pisalo 12 cola..
fic:
kod nas tu nista.... meni jos zadnja guma bila celava.... dosao s serijskim spuhom samo, tablica isto ko i jandri i tak... lik nije ni đir uzeo ni nis, niti broj sasije, niti kocnice ma nista... ni svijetla... doso, posliko, oso ;D ;D
Jack_Fox:
Skuter stvarno odličan, svaka čast........ :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju