Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 125
Rox-Rab:
predobar je svaka cast :notworthy:
marko209vx:
--- Citat: Jandro - 20 Travanj, 2011, 22:22:58 ---nista, samo kontrola svijetla, truba zmigavci dugo, ogledo ga malo, sliko, broj šasije i to je to
--- Kraj citata ---
meni svaki put uzme dir, valjda mu je gust :)
nego ovi retrovizori su sa nekog skutera ili aftermarket?
cone4u:
e Bubi moj,kod nas bi ga poslal ća, još nebi došal do ograde od tehničkog pregleda.
nema mačje oko odiza, nema serijski nosač,nema okvir tablice, otvoren auspuh,buka, nema serijski filter, nema serijsku veličinu guma.. itd itd
mene je jedva pustio s oversize diskom na sp 180, a htio me ruđit jer nisam imao plastični poklopac na deklu, uzeo đir oko stanice, neznam zašto ali to očito radi svakome... uglavnom porć kod nas tehnički ti je hm.. :hello:
B.E.R.O.:
--- Citat: cone4u - 21 Travanj, 2011, 00:32:54 ---e Bubi moj,kod nas bi ga poslal ća, još nebi došal do ograde od tehničkog pregleda.
nema mačje oko odiza, nema serijski nosač,nema okvir tablice, otvoren auspuh,buka, nema serijski filter, nema serijsku veličinu guma.. itd itd
mene je jedva pustio s oversize diskom na sp 180, a htio me ruđit jer nisam imao plastični poklopac na deklu, uzeo đir oko stanice, neznam zašto ali to očito radi svakome... uglavnom porć kod nas tehnički ti je hm.. :hello:
--- Kraj citata ---
A daj lazes!!! :sad1:
Ti to stvarno ili zajebavas??
Ako je tako ja nemogu vjerovati,kod nas drkaju ali ovo...prvi puta cujem!!! :toothy3:
marko209vx:
--- Citat: B.E.R.O. - 21 Travanj, 2011, 00:54:03 ---A daj lazes!!! :sad1:
Ti to stvarno ili zajebavas??
Ako je tako ja nemogu vjerovati,kod nas drkaju ali ovo...prvi puta cujem!!! :toothy3:
--- Kraj citata ---
istina, tako je kod nas... i mene je j#bo jer nije bilo macjeg oka na zadnjem blatobranu a i za okvir od tablice je srao :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju