Tehnički kutak > Tuning skutera
Fire Fox F15 Malaguti
ivanm:
sa normalnim set upom (kit spuh frga i ostalo) računaj na potrošnju od 4.5-5 litara.. tolko troši manji auto..
savjetujem ti da kupiš spuh, multivar, rolice, federe i to fino uštimaš imat ćeš skuter koji ide 80 na sat, ima bolje ubrzanje i troši max pola litre više nego sad..
pitaNS:
hm sviđa mi se kako si ovo uštimao, znači tek,tek da se odazove na gas lepo, a da ne praviš aždaju od 50 cc viseći na pumpi svaki dan!
Ubojica111:
--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2007, 19:20:00 ---sa normalnim set upom (kit spuh frga i ostalo) računaj na potrošnju od 4.5-5 litara.. tolko troši manji auto..
savjetujem ti da kupiš spuh, multivar, rolice, federe i to fino uštimaš imat ćeš skuter koji ide 80 na sat, ima bolje ubrzanje i troši max pola litre više nego sad..
--- Kraj citata ---
Da ali za sve to što si naveo cijena bi došla oko 500 eura...pa sam mislio što bi bilo najbolje stavit al da bacim maksimalno 2-2200 kn..
P.A.L.A.C:
--- Citat: Ubojica111 - 03 Kolovoz, 2007, 20:35:28 ---
--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2007, 19:20:00 ---sa normalnim set upom (kit spuh frga i ostalo) računaj na potrošnju od 4.5-5 litara.. tolko troši manji auto..
--- Kraj citata ---
Da ali za sve to što si naveo cijena bi došla oko 500 eura...pa sam mislio što bi bilo najbolje stavit al da bacim maksimalno 2-2200 kn..
--- Kraj citata ---
za tu lovu stavis novi base kit i kupis polovni spuh i multivar.
ako ne bi nis polovno onda bis mogo eventualno kupit spuh i kit novi.
e sad ako je na firefoxu 12mm frga onda obavezno i frgu.
al 17.5 mozes nac vec za 200-250kn polovnu. :laughing7:
Ubojica111:
da ali ne zelim uzimati polovno, jer novo je novo...želim da sam siguran da kad to stavim da nece riknuti nakon dva dana, a i nemam čovika koji bi mi to pregledao i rekao jel valja to šta kuopujem...
na kraju ispada da uzimam spuh i karburator, i ostaje mi još 500 kn...šta da uzmem za te novce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju