Tehnički kutak > Tuning skutera
Fire Fox F15 Malaguti
Ubojica111:
Evo ovako...Imam Fire-Foxa koji je prešao 5 000 km. Godina 2002. Na njemu je sve serisjki, i radi ko nov. Dva puta sam pao sa njega (ikakvi strašni padovi), pa sam i opiturao plastike...
Mislio sam ga malo pobolšati, uložiti koju kunu u njega..
Raspitivao sam se sa frendovima i oni su mi rekli da stavim...
-leo vince spuh ZX
-federi za kvačilo malossi
-centralni bijeli feder malossi
-karburator 17.5
-dizna 64
E sad, što je nabolje staviti na njega a da ne rikne nakon 10 000 km uz održavanje i sl.
U njega bi uložio najviše 2 000 kn.
Jel mi karburator 17.5 igra veliku ulogu ovdje ili mogu ostati na serijskome 12
Jel treba dizna veća ili...
Nebi volio da mi troši kao auto...:)Nekih 6,7 litara maksimalno!
I molim vas navesti točno koje djelove da uzmem jer planiram suttra kroz popodne do piaggia po dijelove..napomena:uzimam sve novo, polovno ne dolazi u obzir...Neka skupa dođe maksimalno nekih dvije tisuće...Ne treba mi neka premoćna pila koja ide 110 km/h a rikne nakon 2 00 km, nego da ide i više nego solidno:) ali isto tako i da sam siguran da ova kombinacija koju stavim na njega dobro i izdrži...
p.s koje rolice da uzmem..jel da ostavim one koje dobijem sa zx-om ili lakše...
ChRiStIaN:
opet cu ti reci da ima puno boljih spuhova od ZX-a...
kad stavis spuh obavezno 2 grama lakše rolice ili one koje dobiješ s spuhom, malossi zute federe(srednja tvrdoća) na kuplung i stavi bijeli centralni od malossija...frgu nije potrebno stavljati...kaj ce ti...nemas kit lol...radije onda pikni multivar i mirna bosna...
kaj se tice spuha...moj apsolutni favorit je tecnigas next-r. Drugi po jacini spuh u tom segmentu koji je testiran na kitu a jeftiniji je od leov-a 30€ a izvuce na kitu i do 2 konja više...tak da i na serijali ce bolje radit :icon_thumright:
Ubojica111:
I da zaboravio sam napomenuti..totalni sam neznalica za te stvari, vozim i to je to..hehe..kit?? koliko dođe kiit?? I koji...
vpucko:
kit, jedan d segmenata jacanja skutera, cilindar, klip... srce skutera...
eo LC (vodeno hladjenje)
http://scootershop.ch/catalog/images/hebo%20manston%20replica%20alu70.jpg
I AC (zracno hladjenje)
http://www.vltava2000.cz/shops/6746/images-goods/BAR-CIL-AC.jpg
razlika se vidi u tome sto je ovaj cijeli obal, dok AC ima rebra :)
ChRiStIaN:
ak ces sport segment kitova gledat baci pogled na MALOSSI Sport 70...solidan kit...odlicne performanse, sa tecnigasom ili laserom izvuces oko 8 konja +/-
dakle kit, pa spuh, pa multivar ili speed control i onda tek frgu...moze base (sport) kit bez 17.5 ili 19...sa 12 ce bit isto dobar i nece trosit kolko bi s vecim ;) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju