Općenito > Generalno o skuterima

o speedfight-u 2..........

<< < (4/5) > >>

aeroman:
Već su dosadne te rasprave o SF-u,zašto nebi valjo?A šta si ti htijeo dokazat s ovom temom da je SF bolji od Aeroxa?I na osnovi toga što si ti sašio legu si se uvjerio da je SF dobar  ???

marko.p:
....stvarno gluposti....pa svi znaju kakav je sf2....lošije kočnice,mekši ovijes....bla bla....ne vidim koja je svrha ove teme....

roby44:

--- Citat: speedfight - 03 Kolovoz, 2007, 18:14:39 ---....stvarno gluposti....pa svi znaju kakav je sf2....lošije kočnice,mekši ovijes....bla bla....ne vidim koja je svrha ove teme....

--- Kraj citata ---

a zasto je nuzno losije?? nekome to odgovara. za jurnjavu je losije al neko se samo vozi sa serijskim skuterom i sretan je.

djile:
ja vozim viva city masina sve isto ko i u sf2 samo naravno izgled drugaciji skuja je presla 20 000 i nisam imao nekih vecih problema nesto sitno mjenjao rolice remen diskove paknei te zajebancije... radi nekih budala sam ga kontao prodati navalili pezo sranje pezo ovo pezo ono dajte ljudi sta vam je pezo je medju najboljim i najljepsim skuterima u svijetu naravno ispred su 100% yamaha,gilera,piaggio, i tu negdje sad dodje peugeot... neki su ljubomorni sto nemaju peugeot pa su poceli svasta izmisljati SPUSTITE SE NA ZEMLJU!!!  :icon_thumright: :jerk: :icon_tongue: :notworthy:

marko.p:

--- Citat: roby44 - 03 Kolovoz, 2007, 18:16:41 ---
--- Citat: speedfight - 03 Kolovoz, 2007, 18:14:39 ---....stvarno gluposti....pa svi znaju kakav je sf2....lošije kočnice,mekši ovijes....bla bla....ne vidim koja je svrha ove teme....

--- Kraj citata ---

a zasto je nuzno losije?? nekome to odgovara. za jurnjavu je losije al neko se samo vozi sa serijskim skuterom i sretan je.

--- Kraj citata ---
ne kažem da je lošiji....ali uvijek ispred su yamaha,gilera,piaggio....sf2 daleko je najljepši od ostalih,derbi i jet force su ljepši,ali sve ostalo....ja sam svoga pazio i mazio i kao nov je,šta se tiče i mašine i plastika...moj je seriski i zadovoljan sam,nikada me nije ostavil...tokom dana ću navigacijom pokušat izmjerit brzinu pa vam javim....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju