Općenito > Generalno o skuterima

o speedfight-u 2..........

(1/5) > >>

iron-xxx:
neznam zasto svi govore da je speedfight zivo sranje ja sam se uvjerio da nije..iz cazina gdje ja zivim sam otisao u banja luku i skuter se drzao super nije se grijao niti bilo sta...a jaran moj ima yamahu aerox i skinute su sve blokade a u mene je skinuta samo sa variomata i imam jos auspuh rijesit, i mi bacili race na jednoj ravnici i nije mi nis mogao isao sam otprilike 75 km/h a u njega je pisalo 80 km/h i ostavio sam ga u prasini............. :headbang: :headbang: ..... uzmite sebi europske skutere j**** ti aziju i jacki chana....

vpucko:
cek tebi nije skinuta blokada na auspuhu, a njemu su sve.... issssss onda ili je tebi turbo super nastelovan pa je i dok ga je spuh gusio isao tako (makar sumnjam) ili je njemu totalno razvaljen skut pa ide ko tvoj

makar sumnjam u ovu pricu 75 km/h sa blokadom na spuhu

iron-xxx:
eh pa sad ali moj skut je ok i sve je serijsko na njemu samo je skinuta blokada na variomatu...al jbg sta ces kad su speedfight-ovi bogovski skuteri....salim se..ali fakat je to istina........................ :glasses9: :frajer:

gumy:
susjedu speedfight zaribo nakon 3000 km, imao je sve blokade još uvijek..  :laughing6:

Punisher:

--- Citat: gumy - 01 Kolovoz, 2007, 23:53:52 ---susjedu speedfight zaribo nakon 3000 km, imao je sve blokade još uvijek..  :laughing6:

--- Kraj citata ---
Zato postoji garancija da se isprave problemi tehničkim pogreškama i sl.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju