Tehnički kutak > Tehnička pitanja
VXR PROBLEM.........POMOĆ......
kristijanSR70:
sta još od tehničkih stvari ?
Giz:
Na hladno, na toplo, modificiran usis, setup, kilometara i tako to.
Pazi, može biti da ti je usis blizu ispuha koji je topao. Staneš, frga povuče topli zrak i to shebe smjesu. "Natopi" termogrupu i zacuka.
Mislim, ja sad gađam na slijepo jer može biti svašta.
kristijanSR70:
to se pojavilo u zadnje vrijeme inace prije bilo ok..
sve serijski variomat i role, bijele oprugice, ser centralni, walbro karb, sve drugo normalno, samo je malosi spuzva u kucistu za zrak...
mislio sam da je zazor problem, da treba bit oko 0.6 probo i opet nevalja......0.5 0.55 0.65 i nevalja 0.4 nevalja... na 0.8 jos vise se gusi..
to se desava nema veze bio motor hladan ili topao, nedesi se svaki put ali recimo od 10 kretanja bar 2 puta se zagusi....
Giz:
Svječka nije sigurno. Da je ona, zahebavao bi na svim okretajima. Meni se dešavalo povezano sa smjesom. Može biti i da imaš komadić smeća u frgi pa kako skakuče tako zaguši motor.
Probaj rastaviti i očistiti karb, pogledaj kako je ler šerafić i šerafić ler smjese podešen. Da ti se ne zaguši zbog toga? Možda je i do prijenosa. Ako se rolice zalijepe ili nešto tako?
kristijanSR70:
problem je sta su ti dijelovi u prenosu svi novi..dakle nisu sigurno.... mene samo muči da nije bobina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju