Tehnički kutak > Tehnička pitanja

VXR PROBLEM.........POMOĆ......

<< < (8/9) > >>

mrcina:

--- Citat: kristijanSR70 - 14 Ožujak, 2010, 21:21:13 ---to se pojavilo u zadnje vrijeme inace prije bilo ok..
sve serijski variomat i role, bijele oprugice, ser centralni, walbro karb, sve drugo normalno, samo je malosi spuzva u kucistu za zrak...

mislio sam da je zazor problem, da treba bit oko 0.6 probo i opet nevalja......0.5  0.55   0.65 i nevalja   0.4 nevalja...   na 0.8 jos vise se gusi..

to se desava nema veze bio motor hladan ili topao, nedesi se svaki put ali recimo od 10 kretanja bar 2 puta se zagusi....

--- Kraj citata ---

kod walbro karba meni to radi kad je hladan i onda se zgasi.to se dešava kad dam gas.

ostaviš minuticu da mašina odradi svoje i onda ti se to gušenje više neče dešavati.

a ako se dešava dok je topla mašina, onda ti je to da ti je smjesa presiromašna kad daš gas i udavi se zbog previše zraka.

kristijanSR70:
to kad je hladan pa davi to tak mora, ovo je drukcije, da ga vozas dva sata on ce jebat cijelo vrijeme.....

kako treba podesen bit saraf za smjesu ?

_nino:

--- Citat: mrcina - 17 Ožujak, 2010, 08:48:17 ---kod walbro karba meni to radi kad je hladan i onda se zgasi.to se dešava kad dam gas.

ostaviš minuticu da mašina odradi svoje i onda ti se to gušenje više neče dešavati.

a ako se dešava dok je topla mašina, onda ti je to da ti je smjesa presiromašna kad daš gas i udavi se zbog previše zraka.

--- Kraj citata ---

Meni se isto ova gusenja desavaju, vecinom na hladno, al neki dan mi bilo i usred voznje...  Uglavnom, koliko sam primjetio ova gusenja i slicne nuspojave mi se desavaju samo kad lijevam eurosuper95, sa 98 nemam problema...

kristijan:
jua sam imo slican problem...meni je motor super iso al brate nebi ga upalio da ga jebes svaki put 5 min...nakon dva dana mozganja otkrio kvar rupa na prirubnici tipa igle..nakon toga mi se motor gusio nije iso nego na minimumu i s tim sam se j#bo jako dugo samo sta sam uzo staroj najlonku i namoto na cjev od filtera i motor je iso normalno al uz pomoc carapa..dojadilo mi svako malo mjenjat kad se jedna raspara pa sam pokuso otkrit kvar i shvatio da vxr radi kako se dosjeti kad je lose vrjeme ovako kad je suncano onako...gle moj savjet procisti fergazer..dizne,ozraci ga ocisti filter dole na predposudici i filter na dovodu goriva smjesu nastelaj da ti saraf bude u ravnini s fergazerom i pogledaj prirubnicu i cjev od filtera..i pogledaj si onaj filtercic u ljevoj bocoj plactici odma do sica..

zedooo:
nije mi nikad jasno sto ekipa ovako na forumu pita nesto, dobije savjeta hrpu i onda nista ne radi nego samo pise "ne znam, ne znam"

ajmo, probaj. prvo čišćenje karba i provjera prirubnice!!
a i vidim da ne znaš ni karb poštelat, pa eto možda bolje da odeš nekom tko zna? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju