Tehnički kutak > Tehnička pitanja

VXR PROBLEM.........POMOĆ......

<< < (6/9) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: kristijanSR70 - 15 Ožujak, 2010, 18:39:12 ---da nije bobina da me zeza ?

danas mi se cak ugasio na semaforu....

--- Kraj citata ---

provjeri bobinu, iako sam ja prvo pomislio da je zazor, ali ako si to gledao i nije ništa bolje, onda moguće da je bobina...

kristijanSR70:
bas sam danas primjetio malo bolje to sta kazes, ipak se desava to dok se zagrije nakon nekih 10 min voznje, do tada je sve ok.

svbeljan:
pa kolko sam ja skužio ti si stavio red sponge, a nisi stavio veću diznu u karb  ???
neka me netko ispravi ako griješim, ali mislim da je u tome problem.
jesi probo sa serijskim filterom kad vec kazes da nije nista drugo mijenjano?

kristijanSR70:
ali sa red sponge filterom vozim vec dosta i sve je bilo ok...ovo je počeo gusit se onak odjenom, ničim izazvano....

tako da nema veze sa filterom...
membfrana karba nova..
ona štrc dizna dobro radi svoj poso....

neznam stvarno.. dok je hladniji ide sve stvarno super, čim se zagrije nakon 10 min onda počne nekad zezat...

svbeljan:
mislim da ti je najlakse za pocetak stavit serijski filter i vidit kako ide s njim(ako ga jos uvijek imas)  :-X
ako ga stavis, a ne pomogne onda probaj ocistit karb cijeli(samo ti je malo truda potrebno.......i ako prvi put rastavljas probaj zapamtit tocno za koliko su bili zakrenuti sarafi za zrak i ler gas ako ces ih skidat)
a ako ni to ne pomogne onda stavi dva broja vecu diznu u karb(ako jos uvijek imas redsponge) i vidi kako je.
to ti je najjednostavnije za napravit i ne košta skoro ništa(osim dizne koja je jedno 15 kuna)

neznam sta bi drugo moglo bit jer se ne kuzim u cetverotaktne, ali to je nesto osnovno sto bi trebo poledat.
a moze bit da je doslo proljece pa ga alergija hvata  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju