Općenito > Generalno o skuterima

novi zakon ..sa "B" kategorijom ce se moci voziti 125ccm?

<< < (4/6) > >>

marko.p:
....pa ovo je pametno....ja osobno mislio kupit derbi gp1 50 ccm,a sad već razmišljm o 125 ccm...kad bi barem tako bilo....50-ke bi imale blokade....manje varanja sigurno...

DUBrawa:
Čekjate malo  :icon_scratch: . Znači ja imam 15 i pol god i sad ču polagat. Do 12 mj imam vozačku. a1. Oču ju izgubit kad dođe zakon na snagu ili oni koji očeju u to vrjeme poagat nečeju moč?  :notworthy:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 03 Kolovoz, 2007, 18:50:06 ---Čekjate malo  :icon_scratch: . Znači ja imam 15 i pol god i sad ču polagat. Do 12 mj imam vozačku. a1. Oču ju izgubit kad dođe zakon na snagu ili oni koji očeju u to vrjeme poagat nečeju moč?  :notworthy:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: malo smiješno ali očito nisi dobro skužio pa ok da ti objasnim

Kad položiš možeš voziti i 50ccm i 125ccm, tako i da novi zakon dođe na snagu sve ti je isto jer se novi zakon odnosi na B kategoriju, vozačka ti vrijedi i nećeš je izgubit, nema straha  :icon_tongue: :icon_thumright:

gogi:
Živi bili pa vidjeli. Buduči da namjeravam prodavati neke skutere gdje je razlika između 50 i 125ccm u nekih 1-3 000kn.
Odlično bi bilo, svi bi radje sjeli na 100ccm od 5ks nego 50ccm od 5ks.

filiplatinovicz:
vjerojatno će povećanje kubikaže uz B donijeti i neka druga ograničenja i poskupljenja... ako do toga dođe.
čini se da u EU to nije jednako riješeno u svim zemljama pa možda ni kod nas niš od toga... što je bolje, teško je reć bez potpunije informacije. Inače, ovo mi je prvi glas o tome...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju