Općenito > Generalno o skuterima

novi zakon ..sa "B" kategorijom ce se moci voziti 125ccm?

<< < (3/6) > >>

aco stunter_50:
priče za malu dijecu nema nista od toga  :nono:

IZd:
...priča za djecu malog rasta... :toothy9:

Toplo se nadam da nije istina!!! Bilo bi strašno, ako je... :toothy10: :dontknow:

pantagana23:
U Europskoj uniji se može vozit do 125ccm/15KS sa B kategorijom, a kako naši moraju prilagodit zakone prema EU, vrlo je vjerojatno da će doć i taj zakon na snagu.
Mislim da se ovo do 125ccm uvelo radi euro normi, da bi se izbacili šta prije dvotaktni motori, koji su veći zagađivači

A onda se sitiš koliko zagađuje prosječni avion  :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: pantagana23 - 02 Kolovoz, 2007, 18:29:34 ---U Europskoj uniji se može vozit do 125ccm/15KS sa B kategorijom, a kako naši moraju prilagodit zakone prema EU, vrlo je vjerojatno da će doć i taj zakon na snagu.
Mislim da se ovo do 125ccm uvelo radi euro normi, da bi se izbacili šta prije dvotaktni motori, koji su veći zagađivači

A onda se sitiš koliko zagađuje prosječni avion  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

..da...

raspitao sam se i cujem da je nesto u pripremi takvoga , prijedlog se priprema i vjerovatno ce slijedece godine pred sabor  :toothy9:

jako dobro i pametno..

po meni bi i trebalo unijeti malo reda..

jer ce iskusniji vozaci moci na skutere od 125ccm , a mladji vozaci ce imati i dalje 50ccm i to bi napravilo definitivno reda na trzistu skutera i na prometnicama gdje bi napokon i ljudi razmatrali vozilo (skuter) kao vec ozbiljno prijevozno sredstvo (a ne kao prdekalo  :toothy3: )  :frajer:

a za ocekivati je onda i skroz strogu kontrolu 50ccm skutera  :icon_scratch:

Punisher:
Kad na jedan način pogledate, zamislite kako bi bilo da nema skutera 50 ccm nego min 125...

Mislim da bi bilo sigurno manje stradavanja >>>reklamiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju