Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (25/34) > >>

3alfa3:

--- Citat: Jurich - 08 Ožujak, 2012, 10:10:21 ---1. SKUTER Gilera runner sp 50
2. SERVIS I GRAD iljadica rapo- Šibenik
3. KOLIKO KM 500 km
4. CIJENA 250 kn
5. UTISAK (usluga i cijena) dovea skuter na skidanje blokade u dogovoreno vrijeme i rekli mi da će biti gotov za sat vremena...ja došao za sat vremena, naravno nije bija gotov, pričeka još pola sata i tada je bilo gotovo...skinut je prsten sa variomata, slijepa crijeva sa auspuha su samo skraćeni, a ne otkinuti i diznu nisu prominili...mozda su neki zadovoljni sa ovakvom uslugom, ali ja nisan i naravno da nikad neću vise na servis (niti sam tija i ovaj put ali posto je prvo skidanje blokade pa neka onda to oni odrade, a ja cu ostalo)
sad sam servisiram ove sitnice koje treba napraviti i to je to

--- Kraj citata ---

Inace, kad se skidaju blokade sa pjadja, to onda ovako mora izgledat:

-skinut prsten variomata
-potpuno uklonit slijepa crijeva sa spuha i zavarit rupe
-stavit 4 broja vecu diznu
-stavit lakse rolice (kod laganih vozaca mozda i nije nuzno, al za vecinu ipak je)

Jurich:
znam, znam ali tamo u iljadice su takva đubrad i mislim da većina to zna sa ovog područja i niko ne zeli ici kod njih (barem većina koju ja poznam)

JogFromYamaha:
nemozes ti usporedivat bosnu i srbiju s hr
kod nas svaki majstor mora ima formiran cijenik
i placa se po satu rada
niko kod nas pri najmanjem servisu tipa stelanje karba i sl. ne racuna ispod 4-5 sati
to servis za nas cini skupljim jer se tako pranje karba ili mjenjanje remena izvali 1000kn
i to je puno

npr u srbiji bosni i slicnim drzavama majstori se s klijentom mogu najcesce dogovorit
za neku cijenu i to je to
kod nas to nejde
zato u srbiji i lik obavi cijeli servis za 150-200kn koji kod nas odere 1000
to je tak live with it ili si nabavi privatno nekog tko ce ti slagat

Jurich:
evo danas sam bija u servisu kod jokera i pita jeli ima podlošku za variomat i tip me samo blido pogleda i da to nepostoji...i onda je počea pizditi kako on ovo 10 godina radi kako ima sve licence bla bla bla...ja mu samo reka ok, bravo za tebe

mislim da je tu član sa foruma da onog shota da mu ustelaju, pa mi je sve jasno zasto su tako strucno napravili  :laughing3:

JogFromYamaha:
tolko o ovlastenim servisima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju