Općenito > Servisi
Servis anketa - tko tu koga i za koliko...
Vlad_Tepesh:
Ima jedan servis u Zagrebu u Martićevoj ulici. Zove se "Ariess" !!!
Ako vam treba brza i kvalitetna usluga svakako se zaputite u taj servis a što je najvažnije majstori će se potruditi oko Baotiana isto kao i oko Gilere ili Piaggio skutera. Ne prave razliku i pošteno odrade svoj posao.
BTW na istom mjestu možete i oprati auto i popiti kavu dok čekate!
Moja preporuka!!!
Jonny:
Ja imam skuter TGB 303 R 125 i apsolutno nemam nikakvih problema idem redovno na servise u Genero u zagrebu i iskreno nebi rekao da deru sa nekim cijenama.Prvi servis mi je bio na 500km i uzeli su mi 350kn.Promjena svjecice,ulje getribe,ciscenje i podmazivanje filtera zraka i jos neke sitnice.Tako da mi se to cini ok!!! :)
konig:
evo da dam i ja kritiku hp motorima u puli :icon_biggrin: ,aprilia sr 50 www,stavljanje 70%plastika na skuter(meni se nije dalo jer sam ga 100 puta rastavio i sastavio,nisam imao volje više :toothy12:),stavljanje nove svijećice i samo da vide koja je dizna gore - 250kn , čisto usporedbe radi,u ciklima su mi za ovu sr 150 dali cjenu od 150 kn da skinu mašinu dolje,zavidaju jednu vidu i vrate nazad,a imaju više posla od ovih u hp-u sa plastikama
ivanm:
--- Citat: Zokaaa - 19 Rujan, 2011, 21:05:20 ---Gledam te cijene koje navodite i ne vjerujem kako vas deru :D
Ajd za ove sa kilom elektronike još nekako, al ove obične karb mašine to je strašno.
Ja sam platio 150kn ugradnju kita.
100kn zamjenu ležajeva radilice.
Dakle to je cijena majstora, dijelove sam sam kupio.
Ulje, sviječicu i te neke osnovne stvari pa to valjda znate sami napraviti.
--- Kraj citata ---
to su cijene kao u bosni gdje je plaća 200€
kod nas nema šanse da ti netko sa servisom i sa računom raskapa blok za manje od 100€
jer je sat cca 200kn a za rastavit i sastavit blok treba 4-5 sati.
tvoji naplaćuju rad ko da čistiš stubište, 20kn/h, kod nas i sa peglanjem zaradiš više..
ne mislim nekog vrijeđat, al ja za 100kn zamijenim remen, svječicu i rolice..
Jurich:
1. SKUTER Gilera runner sp 50
2. SERVIS I GRAD iljadica rapo- Šibenik
3. KOLIKO KM 500 km
4. CIJENA 250 kn
5. UTISAK (usluga i cijena) dovea skuter na skidanje blokade u dogovoreno vrijeme i rekli mi da će biti gotov za sat vremena...ja došao za sat vremena, naravno nije bija gotov, pričeka još pola sata i tada je bilo gotovo...skinut je prsten sa variomata, slijepa crijeva sa auspuha su samo skraćeni, a ne otkinuti i diznu nisu prominili...mozda su neki zadovoljni sa ovakvom uslugom, ali ja nisan i naravno da nikad neću vise na servis (niti sam tija i ovaj put ali posto je prvo skidanje blokade pa neka onda to oni odrade, a ja cu ostalo)
sad sam servisiram ove sitnice koje treba napraviti i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju