Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ditech PureJet Tdsi - tuning
nrg extreme:
--- Citat: Daci - 13 Ožujak, 2010, 12:56:36 ---tako je on ima fiksno programiran omjer zrak i benzin ... ali kao što rekoh malossi ecu mu daje više benzina tako što ima duže impulse ubrizgavanja, polini čašica povećava tlak benzina u sustavu za ubrizgavanje i onda u jednakom impulsu ubrizga više benzina ....hgt regulator radi isto ali na puno finiji i lakše za podesit način
--- Kraj citata ---
Sad mi je jasno,to sam si i mislio da ima fiksno podešen omjer smjese. :icon_thumright: :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
jaaako dobro, znači lik na serijskom ditechu + xpro vrti 4,5gr roline i kaže super mu ide a ja njko vozio 6.0 i čudim se kako skuter neide :dontknow: :happy6:
Daci:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Ožujak, 2010, 16:53:58 ---jaaako dobro, znači lik na serijskom ditechu + xpro vrti 4,5gr roline i kaže super mu ide a ja njko vozio 6.0 i čudim se kako skuter neide :dontknow: :happy6:
--- Kraj citata ---
j****u mater iwo pa bar ti voziš ditecha već dugo...pa opće poznato je da su scooterfreaks i af1 najbolji forumi za njih...kopaj malo ima svega :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju