Tehnički kutak > Tehnička pitanja

pregrijavanje roxa

<< < (2/2)

mario_f15:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 22:07:52 ---lol. pa ako je skidao vodenu morao je ispustiti antifriz i naliti ga i nije odzracio ponovo... tunjo..

--- Kraj citata ---
???

de ti vidi dal termostat otvara...i ozraci ...i mora sve valjat  :icon_thumright:

flomo:
vidi mozda ti je ispo zeger u poklopcu vodene.....tak je meni bilo i zaribala replica kit...ispadne zeger i vrti njega magnet ak neokrece vodenu pumpu..mozda si naopako okrenio crijeva :icon_thumright: :icon_thumright:

Drnda:
flomo, u pravu si to bi prvo trebao pogledati, ja sam racunao da je to sve ok.. uglavnom mario, ako je prije bilo ok, znaci termostat radi ok, ali sada nesto nije ok napravio, znaci nije termostat problem nego spajanje pumpe ili odzracivanje..

mario_f15:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 22:16:35 ---flomo, u pravu si to bi prvo trebao pogledati, ja sam racunao da je to sve ok.. uglavnom mario, ako je prije bilo ok, znaci termostat radi ok, ali sada nesto nije ok napravio, znaci nije termostat problem nego spajanje pumpe ili odzracivanje..

--- Kraj citata ---
pa i prije se nije grijao  a sad se grije...nemos tako gledat... :icon_biggrin:
pregledaj sve i najbolje je...nema tu puno posla :icon_thumright:

Drnda:
mario , daj si plesku da dodjes k sebi..
gle.. prije je radio termostat, temp je ok, sada radi termostat ali temp vise nije ok.. ako je radio prije 2 sata npr, i rastavim, ne diram ga, sastavim nepravilno i grije se.. ti bi skidao glavu i kupovao brtve da skuzis da je termostat OK, ili ga mozda uopce nema..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju