Tehnički kutak > Tehnička pitanja

pregrijavanje roxa

(1/2) > >>

mr. awesome:
kad mi je bio motor na bojanju, skinuo sam vodenu pumpu kako bi i nju obojao i od onda mi se motor stalno pregrijava.
oce li to proc s vremenom ili treba ozracit nekako?
ako treba ozracit molim vas da mi kazete kako i gdje se nalazi taj serafic, ventil ili kaj vec.

Aerox007:

--- Citat: mr. awesome - 10 Ožujak, 2010, 21:57:20 ---kad mi je bio motor na bojanju, skinuo sam vodenu pumpu kako bi i nju obojao i od onda mi se motor stalno pregrijava.
oce li to proc s vremenom ili treba ozracit nekako?
ako treba ozracit molim vas da mi kazete kako i gdje se nalazi taj serafic, ventil ili kaj vec.

--- Kraj citata ---

dolje di se spajaju crijeva na pumpu odserafis selnu i odpojis malo crijevo da pocinju ic mjehurici...to moras radit kad se motor zagrije cini mi se

Drnda:
trebao bi biti na glavi od cyl ako ga ima.. ja sam na speedfightu koji nije to imao uradio tako da sam posudicu za rashladnu tekucinu ostavio otcepljenu i lagano ga gasao da potigne radnu temperaturu te da sam se na taj nacin odzraci...ako imas na glavi upalis skut, pustis da se zagrije da se termostat otvori i onda malo odvijes saraf na glavi i dok izlaze mjehurici znaci da ima zraka, kada sama tekucina pocne znaci da je odzracen...

mario_f15:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 22:01:39 ---trebao bi biti na glavi od cyl ako ga ima.. ja sam na speedfightu koji nije to imao uradio tako da sam posudicu za rashladnu tekucinu ostavio otcepljenu i lagano ga gasao da potigne radnu temperaturu te da sam se na taj nacin odzraci...ako imas na glavi upalis skut, pustis da se zagrije da se termostat otvori i onda malo odvijes saraf na glavi i dok izlaze mjehurici znaci da ima zraka, kada sama tekucina pocne znaci da je odzracen...

--- Kraj citata ---
kaze da mu se pregrijava
a dal se uobce otvara termostat? :icon_scratch: :icon_biggrin:

Drnda:
lol. pa ako je skidao vodenu morao je ispustiti antifriz i naliti ga i nije odzracio ponovo... tunjo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju