Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh malossi mhr replica
hellboy_90:
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 23:35:19 ---
--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...
--- Kraj citata ---
lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...
--- Kraj citata ---
ma, znam, ali jači spuh baš i neide na serijalu, a ovako sam spržio u krajnjoj stalkera sa gianelliem i nekim malossi kitom od 65ccm, ide mi po ravnici 102
--- Kraj citata ---
koje rolnice? dizna itd...?????
kako se ponaša sa obrtajima i to... pričaj sve :D
ryder on the storm:
--- Citat: hellboy_90 - 30 Srpanj, 2007, 23:45:09 ---
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 23:35:19 ---
--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...
--- Kraj citata ---
lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...
--- Kraj citata ---
ma, znam, ali jači spuh baš i neide na serijalu, a ovako sam spržio u krajnjoj stalkera sa gianelliem i nekim malossi kitom od 65ccm, ide mi po ravnici 102
--- Kraj citata ---
koje rolnice? dizna itd...?????
kako se ponaša sa obrtajima i to... pričaj sve :D
--- Kraj citata ---
rolne i dizna su neki koji dođu sa njim, uglavnom, nekkako u startu, do 20 ide malo sporje, al kad uhvati ide full brzo do 80, a krajnja mu je po ravnom 102
Mr J:
bitno da si zadovoljan!
stavi bilo koji guseni kit... :icon_thumright:
ryder on the storm:
--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:53:29 ---bitno da si zadovoljan!
stavi bilo koji guseni kit... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma, još ću vidjet, htio bi popunit malo te rupe u ubrzanju, kkad gledam kit pa ovo pa ono, sve skupa, kompletan tuning + cjena motora izađe k'o jedna aprilia sportcity 125
Ceki21:
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 23:48:48 ---rolne i dizna su neki koji dođu sa njim, uglavnom, nekkako u startu, do 20 ide malo sporje, al kad uhvati ide full brzo do 80, a krajnja mu je po ravnom 102
--- Kraj citata ---
Neznam od kad se diza dobiva s auspuhom...
Na kolko ti se okr. vrti ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju