Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh malossi mhr replica
ryder on the storm:
eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...
vasso123:
Svi base kitevi,a moze i mhr replica,ali to nije to...
Mr J:
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...
--- Kraj citata ---
lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...
ryder on the storm:
--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...
--- Kraj citata ---
lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...
--- Kraj citata ---
ma, znam, ali jači spuh baš i neide na serijalu, a ovako sam spržio u krajnjoj stalkera sa gianelliem i nekim malossi kitom od 65ccm, ide mi po ravnici 102
vasso123:
--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nije bas neki low midrace,ali je malo jaci od next-r-a...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju