Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh malossi mhr replica

(1/3) > >>

ryder on the storm:
eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...

vasso123:
Svi base kitevi,a moze i mhr replica,ali to nije to...

Mr J:

--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...

--- Kraj citata ---

lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...

ryder on the storm:

--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---
--- Citat: ryder on the storm - 30 Srpanj, 2007, 22:57:16 ---eto, da vam se pohvalim, stavio sam na runnera spuh malossi mhr replica, šta kažete na to, koji kit mu najbolje leži,...

--- Kraj citata ---

lijepo ali auspuh je nesto slabiji nego sto samo ime govori... stavili bi ga u low mid-race ili cak u rang sa next-r...

--- Kraj citata ---
ma, znam, ali jači spuh baš i neide na serijalu, a ovako sam spržio u krajnjoj stalkera sa gianelliem i nekim malossi kitom od 65ccm, ide mi po ravnici 102

vasso123:

--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 23:30:35 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Nije bas neki low midrace,ali je malo jaci od next-r-a...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju