Općenito > Maxiskuteri

Yamaha X-max 250 nikad više u moju kuću

<< < (2/5) > >>

duje87:

--- Citat: SRAD - 09 Ožujak, 2010, 23:31:46 ---Na motori forumu su objašnjeni svi tehnički detalji vezani uz taj problem :)

Tvornica je prilikom konstrukcije instalacije znala da su određeni elementi pod naponom, uz to nije X-max jedini skuter koji ima takvo rješenje.
Dakle ovdje se radi o lošem tvorničkom proračunu prilikom konstruiranja instalacije s obzirom na korištene komponente i snagu baterije.
Kasnje se pokazalo da je jedan od elemenata koji je pod naponom isto tako nekvalitetan, a to je bio CDI koji u sebi ima kod za paljenje motora.

Da su ovakvi primjeri problema neovisno o modelu zabilježeni u americi sigurno bi Yamaha riješila problem.

--- Kraj citata ---

koliko ja znan rijesen je problem i u nas ovde..

SRAD:

--- Citat: duje87 - 09 Ožujak, 2010, 23:54:54 ---koliko ja znan rijesen je problem i u nas ovde..

--- Kraj citata ---

Nije riješeno za skutere koji su duže garažirani, jer samom ugradnjom premosnice za napajanje čoka je očito nedovoljno smanjeno pražnjenje baterije.

duje87:

--- Citat: SRAD - 10 Ožujak, 2010, 00:43:35 ---Nije riješeno za skutere koji su duže garažirani, jer samom ugradnjom premosnice za napajanje čoka je očito nedovoljno smanjeno pražnjenje baterije.

--- Kraj citata ---

rijesen je problem i za duze garazirane skutere :D

a posto je napisa da je bia u ovlastenon servisu u splitu,,to se podrazumijeva da je bia u p&b,a dok san radia u njih,niti jedan xmax nije izasa od tamo da mu nije rijesen taj problem praznjena baterije..

eladio:
Decki se tamo dosta trude ili ?

duje87:

--- Citat: eladio - 10 Ožujak, 2010, 11:11:23 ---Decki se tamo dosta trude ili ?

--- Kraj citata ---

za svaki problem postoji rijesenje :) zato kazen ako nije bia dole u servisu,nema pravo javne blamaže yamahe i ovlastenog zastupnika u splitu..a poznavajuci i sefove dole znan da postoji problem da bi sve ucinili po pitanju da musterija ostane zadovoljna :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju