Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet isti problem!
Punisher:
To je meni bilo na Aeroxu...
Što je bilo... karburator je bio raštelan, dobivao je previše benzina, i kad sam išao ga namještati isto je trokirao...
Rastavio sve i vidio poštenu nakupinu crnog na klipu, kad sam to očistio i sve spojio nazad, naštelao i išao je ko urica.
Rossi:
na pocetku sam bio sipo seleniu koja je 150 kuna litar ,pa onda aggipovo neko i sad sipam castrol...probo sam promijenit ulje ...nije ni do tog hehe a u zadnje vrijeme samo sipam castrol isti uvijek nista drugo...tj zadnji 2 mjeseca ...probat cu ocistiti klip i sve lijepo pa cemo vidit jel to ...thx
speed:
trokira ti i dimi jer je motor hladan,pa svaki 2T trokira kad ga upalis i ides se vozit nakon nekog vremena
Cruiser:
--- Citat: speed - 30 Srpanj, 2007, 17:58:53 ---trokira ti i dimi jer je motor hladan,pa svaki 2T trokira kad ga upalis i ides se vozit nakon nekog vremena
--- Kraj citata ---
Potpisujem.
Ista stvar se desava i na mom nrg-u (novom). Pustim ga da malo odradi na leru, kad krecem obavezno lagano trokira u pocetku. Odvrnem gas do kraja na par sekundi i dalje ide bez problema
Rossi:
ja zna da svaki 2 t dimi kad je hladan ali to nije normala da ovako trokira i dimi jer ima 5-6 likova sa runnerom novim i samo se jos jednom to desava kad ga ostavi na sat dva da tako trokira i dimi,i znam jos ljudi sa 50 drugi scoot i niko nema ovakav problem nego kod svih malo dimi i to...imo sam i prije runnera tj stari onaj model i samo je dimio malo i trokiro lagano znaci neprimjetno a ne kao ovaj novi....i to se nije na pocetku desavalo kad sam ga tek kupio ...nego u zadnje vrijeme ...tak da nije normala nikako ...al thx na pomoci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju