Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet isti problem!

(1/3) > >>

Rossi:
ovako opet isti problem koji nisam rijesio....znaci kad motor stoji ugasen 1-2 sata nije bitno koliko je napolju temp bila 10 ili 40 stepeni ..u upalim dam gas motor samo trokira i nece da krene tj kad das gas dodje do 8500 rpm i trokira ,i pocne dimit ko voz onaj na ugalj i tako drzis full gas 3-4 sek i on samo procepi odjednom i prestane pusit i sve ok ....??? znal iko sta je ....cok sam probo i otpojio nije on ?? imal ko kakvu ideju ??? svjeca nije ..do ulja nije ....??thx

igor.sb:
ja opet kazem

za mene je to normalno, evo malo prije sam isao se provozati, upalim motor, malo ga pustio u leru da odradi, sjednem na njega, dam gas, a on trokira i dimi kao lud, i to traje 5m ili par sek i poslje sve 5  :icon_thumright:

i to je za mene normalno, protiv toga ne mos

btw...imam manualni cok, koji nije u funkciji

roby44:
to valjda ovisi od skutera do skutera, kod mene je tak jedino ako je -0.  al u pocetku obavezno dimi svaki 2t.

Rossi:
nije to normalno dimljenje 2 t scootera...nego bas trokira i to ubi...ja bi reko da je to normala ali to mi se prije nije desavalo tj kad sam ga tek kupio...nego poslije jedno 2 mjeseca ...onda je poceo i upalim ga i ostavim da se ugriej 15 minta ,trempratuta mu bude kao i kad se vozis na +40 nije bitno koliko 6  crtica .i opet kad hoces da krenes samo trokira  i pocne pusit i cim procepi onda vise stani 10000 puta i kreni nece se to desit ....nego samo kda ostoji malo vise ...ima par frendova isto runnera ne desava se to ...???tako da nije normala nikako..imal jos ko kakvi ideja ...thx

igor.sb:
jel uvijek isto ulje sipas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju