Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Karting staza u Splitu
n0n4m3:
haha .. dobar video ..
bili se sad malo vozali po stazi .. jebeno , dolji otišla vodena ,topa triba motor polirat (ne .. nije pao .. nego je uvik bia zadnji pa mu kamencici skakali)
dosli do neki hnovih informacija .. da je vlasnia neka šimicka .. :o cini se da tamo ima svak svoj komad staze :toothy11:
duje87:
--- Citat: n0n4m3 - 17 Svibanj, 2010, 21:40:40 ---haha .. dobar video ..
bili se sad malo vozali po stazi .. jebeno , dolji otišla vodena ,topa triba motor polirat (ne .. nije pao .. nego je uvik bia zadnji pa mu kamencici skakali)
dosli do neki hnovih informacija .. da je vlasnia neka šimicka .. :o cini se da tamo ima svak svoj komad staze :toothy11:
--- Kraj citata ---
branko simic je vlasnik :icon_thumright:
sad si me sitia i prezimena,nema ona nista s tin,prica san s njon vec :icon_biggrin:
n0n4m3:
a ko je to ? zenska je vlasnica .. i ima sina nasih godina
zipst:
--- Citat: n0n4m3 - 17 Svibanj, 2010, 21:48:54 ---a ko je to ? zenska je vlasnica .. i ima sina nasih godina
--- Kraj citata ---
jel vozi motor :toothy3: ja mislin da bi to pomoglo u ovoj situaciji :laughing3:
n0n4m3:
--- Citat: zipst - 17 Svibanj, 2010, 21:54:16 ---jel vozi motor :toothy3: ja mislin da bi to pomoglo u ovoj situaciji :laughing3:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
s pujanki je .. a nijednog tog prezimena neznam .. znaci nije .. jbg .. al mozda bi pocea vozit :toothy12:
i staza nema veze s motorima .. za karting se radi :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju