Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Karting staza u Splitu

<< < (8/21) > >>

n0n4m3:
i jos nesto .. napisa mi jedan "Aha pa u tome i je problem... Jer sam ja odavno sa svojima isa tamo i pocea cistit stazu, rijesili smo sve osin one dvi grude pjeska (maklii gume, staklo, lišče, grane one po podu i tako to), a na pjesku smo napravili da se moze proc po sredini... I onda nam je dosa covik, i odjeba nas... Eto samo da znate... ;)"

cvajko:
pa ko bi bija tolko lud mucit se kopat i cistit i nosit a da se ne konzultira nista sa vlasnikom ili bar sa onim sta iznajmljuje....fala bogu da se prvo mora informirat

gun_rider:
evo najnovijih informacija :icon_biggrin:
bia, priča sa tim tipom šta drži obrt...kaže tu su se vozikali davnih godina, njemu to nije predstavljalo problem...međutim, kad je gazda parcele čua za to, neki časnik k**ra* palac, napravia sranje, zovnia mu policiju, čovik ima problema sa tim pa su zato oni nasipi sada tamo...
kaže neisplati ti se sinko ništa pokušavat, pomoga bi on drage volje veli...al da se tu nemože ništa učinit...kad san ga pita za gazdu parcele...odgovor je bia...bolje da ti ništa ne govorim, neisplati se pričat uopće o njemu...očito je neka budaletina...

eto, neznan, ako je to već privatni posjed sumljam da se može išta učinit...možda doć u kontakt jedino sa tim redikulom...al neznan bi li bilo kakvog kruva od toga...

duje87:
Nema kruva,odma san van ja reka.. jedino mafijas kerum moze mozda pomoc

zipst:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju