Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška - Kada novi susret?
hac:
--- Citat: kristijanSR70 - 20 Travanj, 2010, 12:49:58 ---KADA ĆEMO ZAKAZAT NOVI SUSRET ??????
--- Kraj citata ---
02.05. mislim da je to nedjelja ???
veka84sb:
--- Citat: hac - 20 Travanj, 2010, 13:48:47 ---malo je shebo fotograf,ovo sam uspio izvuć sa CD
--- Kraj citata ---
Ma ok ,posluzit ce. Iduci puta ,ja slikam! Planirao prosli puta ,ali kada sam vidio da smo dobili i fotografa onda odustao.
Pupo:
--- Citat: hac - 20 Travanj, 2010, 13:50:14 ---02.05. mislim da je to nedjelja ???
--- Kraj citata ---
uf, poslije prvog maja. Ako je kod svih praksa kao kod nas, većina neće biti u stanju vozit i nadoknađivat će izgubljeno od 31.4-1.5 :icon_biggrin: Bolje vikend kasnije :dontknow:
veka84sb:
--- Citat: metrakit - 20 Travanj, 2010, 13:30:10 ---ja mozda vozim bicikl ali egzoticni bicikl koji kosta ko hyosung i meni je dobar
a dobro onda je valjda kamerman sliko iu losih kuteva pa nagibi izgledaju skoro nikakvi ;)
--- Kraj citata ---
Zasto nisi popunio profil? Npr. koliko godina ? Nisi se predstavio u rubrici za nove clanove?
Jel vozis 125ccm compresor bas zbog egzotike ili nemas kategoriju za preko 125ccm ,mozda zbog godina ili jednostavno nemas para da polazes ,jer vozis egzotiku? Nego moze koja slika tebe na stazi na motoru ?
veka84sb:
--- Citat: Pupo - 20 Travanj, 2010, 14:16:31 ---uf, poslije prvog maja. Ako je kod svih praksa kao kod nas, većina neće biti u stanju vozit i nadoknađivat će izgubljeno od 31.4-1.5 :icon_biggrin: Bolje vikend kasnije :dontknow:
--- Kraj citata ---
Vikend kasnije motorijada u SB .... Okup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju