Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška - Kada novi susret?

<< < (34/54) > >>

X-Spirit:
za moto susret vi svi dolazite kod nas i nemamo sta vise raspravljati  ;D

metrakit:

--- Citat: cosa_wp - 20 Travanj, 2010, 10:53:59 ---zato ti i vozis bicikli a ne hyosunga!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

ja mozda vozim bicikl ali egzoticni bicikl koji kosta ko hyosung i meni je dobar

--- Citat: veka84sb - 20 Travanj, 2010, 09:31:00 --- :icon_biggrin:
Da ,bojim se da cu razbiti novi motor i  pocetnik sam , ovo mi je privi puta motorom na toj stazi,a mislim da mi bas i ne bi bilo pametno strugati koljenom u riflama po karting stazi?!?!

Ali ovaj dio za nagib motora ,tu grijesis, jer nagib motora i polozaj je zapravo jako dobar (pravilan ) za razliku od vecine motorista koji zbog nedovoljno znanja nepravilnim polozajem tijela izvrtanjem ili pretjeranim izbacivanjem guze sa sjedala spustaju u nagib motor na koljeno ,ali pri tome zrtvuju brzinu i stablinost pa su bez obzira na koljeno na podu sporiji od mene. Nije mi cij voziti atraktivno nego pravilno razviti tehniku voznje. Za tehniku voznje konzultiram se i savjetujem sa covjekom koji je 20 godina bio u motosportu i godinama vozio Grobnik ,od pisane literature koristim opisane tehnike iz knjige i dokumentarca koja je poznata kao i Biblija za motoriste  (A Twist of the Wrist by Keith Code).
Sto se tice nagiba motora ,otprilike mi na zadnjoj gumi ostaje oko 5mm sa ljeve i desne strane do kraja gume.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a dobro onda je valjda kamerman sliko iu losih kuteva pa nagibi izgledaju skoro nikakvi ;)

hac:

pozzdrav d;-)

X-Spirit:
zast su slike tak lose?   :icon_scratch:

hac:
malo je shebo fotograf,ovo sam uspio izvuć sa CD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju