Tehnički kutak > Garaža

Runner

<< < (18/20) > >>

cosa_wp:

--- Citat: maarko007 - 10 Ožujak, 2010, 11:50:09 ---
mislio sam da zafrkavas  :icon_biggrin:
a jel mi nece ostat onak ispod ljepljivo?  :)

--- Kraj citata ---

ma nece sam rokaj i ak mal ostane to se ispolira nemas frke!!!!!!!!!!

PanTheR_oo7:

--- Citat: Rossi - 09 Ožujak, 2010, 19:38:18 ---....stvarno koji je vama k ...mislim na bolteka,panthera i slicne....zasto svaka druga tema nesto pamtujete jbt ...ne samo vi ima tu i clanova iz hr i slicno koji udaraju u prazno....sta to dugo niste nista pojebali ?? pa nervozni ??? stvarno pretjerujete jbt...komentarisi liku skuter ..svidja mi se ne svidja..to to to i gotovo...nemas ti tu sta sad se natezat i svadjat 4 stranice postova...gdje to vodi ?? prepucavanju ,psovanju i na kraju dobijete bananice cokoladne svi po 24 sata i tema bude obrisana tj ociscena od strane moda ....stvarno vas ne razumijem nikako jbt .....alo marsovci .....

--- Kraj citata ---

A Ivane sto me prozva Gilere ti?

Ja pokusavam "smirit" ljude i govorim da se prekine sa prepucavanjem, a ti me prozva kao "jednog od krivaca i pametnjakovica"???

White:

--- Citat: maarko007 - 08 Ožujak, 2010, 18:17:14 ---
pa dosad sad svakog opro ko mi se nasao na putu,pa s prilicnom sigurnoscu mogu reci da sam brzi od svakog 50 ccm

--- Kraj citata ---

To je i men frend govorio,al sam onda vozio sf2f2 :laughing9: :laughing7:

Ive_MHR:
indrustriski fen, da nebi ti onaj od mame zeo haha i ide dole bez da pusta =) samo lagano

probaj mene naprat nikako da me neka serijala prode u k :icon_biggrin:

dario007:
pa nije čudno da ide 107,ja mu vjerujem,od frenda nrg power je samo sa zx-om išo 105,naravno imo je rolice i tak pi*darije...i kevlar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju