Tehnički kutak > Garaža

Runner

<< < (17/20) > >>

Drnda:
skidao sam sa tgba naljepnice sve.. ima ih 7 kvadrata po plastikama, pogledaj po netu tgb 303r double xx pa ces vidjeti...
dalje sa 2 peugeota skidao, nezz u cemu je problem.... prv o kreni skidatui pa onda reci jel ide.. ta slova je najlakse skidati...

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 10 Ožujak, 2010, 10:02:10 ---ti si stvarno malo čorav već sam ti napisao fenom de sad opet pitaj kako da skinem naljepnice jbt uzmi brusilicu i skini!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

al obavezno fenom za kosu  :laughing7:

maarko007:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 12:27:15 ---skidao sam sa tgba naljepnice sve.. ima ih 7 kvadrata po plastikama, pogledaj po netu tgb 303r double xx pa ces vidjeti...
dalje sa 2 peugeota skidao, nezz u cemu je problem.... prv o kreni skidatui pa onda reci jel ide.. ta slova je najlakse skidati...

--- Kraj citata ---

ok budem,hvala  :icon_thumright:

kristijan:
kompa interesantan skuter :toothy12:..vidio sam da se jebes sa skidanjem naljepnica s plastika-moja preporuka fen :dontknow:

maarko007:

--- Citat: kristijan - 10 Ožujak, 2010, 12:30:15 ---kompa interesantan skuter :toothy12:..vidio sam da se jebes sa skidanjem naljepnica s plastika-moja preporuka fen :dontknow:

--- Kraj citata ---

budem probao pa javim dozivljaje,hvala ;)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju