Tehnički kutak > Garaža
Runner
cosa_wp:
--- Citat: maarko007 - 10 Ožujak, 2010, 00:28:43 ---vjeruj,bi ja da znam kako :sad1:
--- Kraj citata ---
ti si stvarno malo čorav već sam ti napisao fenom de sad opet pitaj kako da skinem naljepnice jbt uzmi brusilicu i skini!!!!!!!!!
miha_nrg:
dobar spuha imaš... :icon_tongue: :icon_thumright:
maarko007:
--- Citat: cosa_wp - 10 Ožujak, 2010, 10:02:10 ---ti si stvarno malo čorav već sam ti napisao fenom de sad opet pitaj kako da skinem naljepnice jbt uzmi brusilicu i skini!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
mislio sam da zafrkavas :icon_biggrin:
a jel mi nece ostat onak ispod ljepljivo? :)
Drnda:
--- Citat: maarko007 - 10 Ožujak, 2010, 11:50:09 ---
mislio sam da zafrkavas :icon_biggrin:
a jel mi nece ostat onak ispod ljepljivo? :)
--- Kraj citata ---
mozda se poslije toga moze i oprati skut.. ali samo mozda :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
daj issss koja pitanja... ja sam sa svoga koji je inace pun naljepnica kao novi dosao na -5 navecer skidao lagano noktom podignes i deri.. skinuo sve i oprao to sutra i ne skuti se nista...a to je dignuti za 2 minute...
maarko007:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 12:21:08 ---mozda se poslije toga moze i oprati skut.. ali samo mozda :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
daj issss koja pitanja... ja sam sa svoga koji je inace pun naljepnica kao novi dosao na -5 navecer skidao lagano noktom podignes i deri.. skinuo sve i oprao to sutra i ne skuti se nista...a to je dignuti za 2 minute...
--- Kraj citata ---
ovo je od tapeta.....nejde lagano,bas mi se uvatilo.... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju