Ostalo > Svijet računala i mobitela

gta IV ?? problemi

<< < (7/9) > >>

walkay:
Moras imati nove drivere! Ako imas win 7 onda nista, ja sam igrao jos na XP u! Hm... ja sam igrao na AMD athlon x2 5000 mhz , 2x 2 gb 800 mhz, Nvidia GTX 275 1 gb! Mogao sam navuc do 1920x1080 i sve na high i daljinu sam stavio negdje na 37, meni iso bez stekanja! Moguce da ti zbog ATI graficke steka, posto igrica najbolje ide na Nvidiu! A obavezno novi driver bez toga normalno da ti steka!

dhorvat:

--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2010, 22:25:04 ---Moras imati nove drivere! Ako imas win 7 onda nista, ja sam igrao jos na XP u! Hm... ja sam igrao na AMD athlon x2 5000 mhz , 2x 2 gb 800 mhz, Nvidia GTX 275 1 gb! Mogao sam navuc do 1920x1080 i sve na high i daljinu sam stavio negdje na 37, meni iso bez stekanja! Moguce da ti zbog ATI graficke steka!  :icon_scratch: 

--- Kraj citata ---

Šteka samo kad pritisnem neku tipku na tipkovnici, sad sam skužio  :laughing7:

Znači kad ga pustim da sam vozi po nekoj nizbrdici ili kad DRŽIM tipku (naravno, prvo zatrzne) onda radi glatko skroz. Skinuo sam patch i srušila mi se igra. Javio neki fatal error kod loudanja preko razora  :dontknow:

Kupit ću original i gotovo. 80 kuna  :toothy3:

walkay:

--- Citat: dhorvat - 11 Ožujak, 2010, 22:29:48 ---Šteka samo kad pritisnem neku tipku na tipkovnici, sad sam skužio  :laughing7:

Znači kad ga pustim da sam vozi po nekoj nizbrdici ili kad DRŽIM tipku (naravno, prvo zatrzne) onda radi glatko skroz. Skinuo sam patch i srušila mi se igra. Javio neki fatal error kod loudanja preko razora  :dontknow:

Kupit ću original i gotovo. 80 kuna  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Kako hoces, uzmi novi, ali na orginal isto moras staviti patch! Kad su izdali igricu, 70% koristnika je bunio sto im ne valja igrica, steka ili nema sliku na ATI grafickoj kartici! Znaci ako imas kupljenu verziju obavezno stavi svaki patch sto postoji za GTA 4 , mislim da ima 5!

dhorvat:

--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2010, 22:35:35 ---Kako hoces, uzmi novi, ali na orginal isto moras staviti patch! Kad su izdali igricu, 70% koristnika je bunio sto im ne valja igrica, steka ili nema sliku na ATI grafickoj kartici! Znaci ako imas kupljenu verziju obavezno stavi svaki patch sto postoji za GTA 4 , mislim da ima 5!

--- Kraj citata ---

Probat ću još jednom sa prvim patchom  :icon_thumright:

walkay:
Znaci crack pa samo prvi patch i onaj file "commandline.rar" sto sam stavio + novi driver za ATI! I mora raditi, ili smanji malo detalje!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju