Ostalo > Svijet računala i mobitela
gta IV ?? problemi
te-te-ac:
ovak..ono visak slobodnog vremena.. pa reko da si instaliram igur da se mal zabavim.. i sranje.. :happy8:
ovak di se prebacuju kontrole na jer nezelim vozit s W,A,S,D i tak to..
i igra mi steka.. al imam neki pač al valjda to to :angry7: (GTA IV Patch 1.0.5.0)
konfa je
intel core 2 duo 2.6ghz
2gb rama
nvidia px 8500 gt
win SP3
nije konfa nesto ultramegaqul al je vise od minimuma.. i steka..
mal guglam al ima puno bezveznih sranja.. ::) tak ak neko je u toku s tom igrom nek da neki koristan link..
ajde veceras bi se jos malo igrao :toothy9:
x-plorer:
ja imam isti problem steka bez obzira kako je postavim
konfa je 2duo 2.53
4 gb rama
graficka gt 220 s 1gb rama
jednostavno mi nije jasno u cemu je stos...jos sam je updata i opet nece...
sfreak:
Kontrole mozes mijenjat negdje u opcijama pogledaj malo...
Meni je konfa: x2 4400+, 2 gb rama, ge force 8500gt 512mb...grafulja jebe zesce jer je sranje, imam svih 5 patcheva i igram se na 800x600...ali meni nije rezolucija bitna koliko igrivost pa mi ne smeta onda...i sve na min postavke...bez patcheva ubi boze koliko steka
te-te-ac:
pregledo sve i neznam di se namjesti kontrole.. ::) de neki tortual :icon_biggrin:
a stavio na 800x600 slika je :kenjkenj: ak si ti tak igrao pa onda mogu i ja :toothy9:
i da nemos sejvat igru.. ::)
a jesu zakomplicirali taj gta IV ... ili ja vise nisam u igrama.. :confused5:
sfreak:
--- Citat: te-te-ac - 08 Ožujak, 2010, 15:42:54 ---pregledo sve i neznam di se namjesti kontrole.. ::) de neki tortual :icon_biggrin:
a stavio na 800x600 slika je :kenjkenj: ak si ti tak igrao pa onda mogu i ja :toothy9:
i da nemos sejvat igru.. ::)
a jesu zakomplicirali taj gta IV ... ili ja vise nisam u igrama.. :confused5:
--- Kraj citata ---
frende ja sam se naj#bo sa 5. patchom i ubacivanjem savegame-a da ne moram opet prelazit ko majmun...objasnim sve, cim sredim nes...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju