Ostalo > Svijet računala i mobitela

gta IV ?? problemi

(1/9) > >>

te-te-ac:
ovak..ono visak slobodnog vremena.. pa reko da si instaliram igur da se mal zabavim.. i sranje..  :happy8:

ovak di se prebacuju kontrole na jer nezelim vozit s W,A,S,D i tak to..

i igra mi steka.. al imam neki pač al valjda to to  :angry7: (GTA IV Patch 1.0.5.0)

konfa je

intel core 2 duo 2.6ghz
2gb rama
nvidia px 8500 gt
win SP3

nije konfa nesto ultramegaqul al je vise od minimuma.. i steka..

mal guglam al ima puno bezveznih sranja..  ::) tak ak neko je u toku s tom igrom nek da neki koristan link..

ajde veceras bi se jos malo igrao  :toothy9:

x-plorer:
ja imam isti problem steka bez obzira kako je postavim

konfa je 2duo 2.53
4 gb rama
graficka gt 220 s 1gb rama

jednostavno mi nije jasno u cemu je stos...jos sam je updata i opet nece...

sfreak:
Kontrole mozes mijenjat negdje u opcijama pogledaj malo...

Meni je konfa: x2 4400+, 2 gb rama, ge force 8500gt 512mb...grafulja jebe zesce jer je sranje, imam svih 5 patcheva i igram se na 800x600...ali meni nije rezolucija bitna koliko igrivost pa mi ne smeta onda...i sve na min postavke...bez patcheva ubi boze koliko steka

te-te-ac:
pregledo sve i neznam di se namjesti kontrole..  ::) de neki tortual  :icon_biggrin:

a stavio na 800x600 slika je  :kenjkenj: ak si ti tak igrao pa onda mogu i ja  :toothy9:

i da nemos sejvat igru..  ::)

a jesu zakomplicirali taj gta IV ... ili ja vise nisam u igrama..  :confused5:

sfreak:

--- Citat: te-te-ac - 08 Ožujak, 2010, 15:42:54 ---pregledo sve i neznam di se namjesti kontrole..  ::) de neki tortual  :icon_biggrin:

a stavio na 800x600 slika je  :kenjkenj: ak si ti tak igrao pa onda mogu i ja  :toothy9:

i da nemos sejvat igru..  ::)

a jesu zakomplicirali taj gta IV ... ili ja vise nisam u igrama..  :confused5:

--- Kraj citata ---

frende ja sam se naj#bo sa 5. patchom i ubacivanjem savegame-a da ne moram opet prelazit ko majmun...objasnim sve, cim sredim nes...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju